Βόλεϊ

Μπονιφάντε: «Δεν ξέρω αν θα παραμείνω στον πάγκο της Εθνικής»

Μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Eurovolley και την ήττα 3-0 από τη Γαλλία στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων, ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, Ντάντε Μπονιφάντε αναφέρθηκε στο μέλλον του.

Ανοικτό παραμένει το μέλλον του Ντάντε Μπονιφάντε στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, μετά και τον πρόωρο αποκλεισμό από τη συνέχεια του Eurovolley!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, μετά την ήττα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος από τη Γαλλία με 3-0 σετ, αφού δήλωσε περήφανος για τους αθλητές του, αναφέρθηκε στο τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, υπογραμμίζοντας τους λόγους της πιθανής του αποχώρησης.

Aναλυτικά:

«Είμαι περήφανος για τους αθλητές μου. Κλείσαμε το ευρωπαϊκό κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου και προσπαθήσαμε πολύ. Τους είπα να το διασκεδάσουν, να μείνουν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι για να βιώσουν όλη την εμπειρία παίζοντας σε αυτό το επίπεδο. Δεν γνωρίζω αν θα μείνω στην Εθνική ομάδα, έχω τη διάθεση να συζητήσω με την ομοσπονδία, αλλά δεν είναι μόνο αυτό το θέμα. Στην Ιταλία υπάρχει κανονισμός αν δουλεύεις σε σωματείο και σε Εθνική ομάδα, πρέπει να πληρώσεις ένα ποσό. Θα δούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x