Βόλεϊ

Oι αντίπαλοι Παναθηναϊκού, Κηφισιάς και ΠΑΟΚ στο Challenge Cup - Περιμένει αντίπαλο στο CEV Cup ο Μίλων

Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ & Κηφισιά, έμαθαν τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν στο Challenge Cup σε αντίθεση με τον Μίλωνα που θα χρειαστεί να περιμένει για να μάθει την ομάδα που θα κοντραριστεί στο CEV Cup.

Toυς αντιπάλους με τους οποίους θα κοντραριστούν στο Challenge Cup έμαθαν οι τρεις εκπρόσωποι της Ελλάδας στον τρίτο τη τάξει θεσμό του βόλεϊ.

Αρχικά ο Παναθηναϊκός στους «64» θα έχει βατό έργο καθώς θα αντιμετωπίσει την ελβετική Γενεύη, ωστόσο η συνέχεια του στη φάση των «32» θα είναι δύσκολη αφού εκεί τον περιμένει η γαλλική Τουρκουά.

Στους «64» του θεσμού θα αγωνιστεί και η Κηφισιά, η οποία θα χρειαστεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς από τη Βουλγαρία με το παιχνίδι να διεξάγεται εκτός έδρας. Αν η ομάδα των βορείων προαστίων πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, αντίπαλος της στους «32» θα είναι η Σπορ Τότο, στην οποία «μετακόμισε» ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ πήρε απευθείας το εισιτήριο για τους «32» του θεσμού και μάλιστα θα έχει εύκολο έργο. Συγκεκριμένα ο «δικέφαλος του βορρά» θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού, Σαν Ρόκε-Τρόμσο.

Στην αντίπερα όχθη ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο CEV Cup, Μίλωνας θα χρειαστεί να περιμένει προκειμένου να μάθει τον αντίπαλο του στη φάση των «32» του θεσμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x