Βόλεϊ

Τέλος ο Ατανάς Πετρόφ από τον πάγκο του Άθλου Ορεστιάδας

Παρελθόν από τον πάγκο του Άθλου Ορεστιάδας αποτελεί ο Ατανάς Πετρόφ, με την θρακιώτικη ομάδα να ανακοινώνει το «διαζύγιο» με τον Βούλγαρο προπονητή.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Άθλος Ορεστιάδας λίγες ώρες πριν το πρώτο σερβίς στη Volley League της φετινής σεζόν, καθώς ο Βούλγαρος Ατανάς Πετρόφ, παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της νεοφώτιστης ομάδας.

Ο 45χρονος προπονητής, παρά την πρόκριση του Άθλου στην επόμενη φάση του League Cup «Νίκος Σαμαράς», παραιτήθηκε έπειτα από συστάσεις των ιθυνόντων της ομάδας οι οποίοι δεν ήταν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις στη διοργάνωση.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Άθλος Ορεστιάδας, ταξιδεύει στη Σύρο για να αντιμετωπίσει στην πρώτη αγωνιστική της Volley League τον Φοίνικα, ενώ βασικός υποψήφιος για να καθίσει στον πάγκο στην συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι ο βοηθός του Πετρόφ, Θοδωρής Χουσίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άθλου Ορεστιάδας:

«Το ΤΑΑ Άθλος Ορεστιάδας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Βούλγαρο προπονητή Ατανάς Πετρόφ, ο οποίος κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας μας επέδειξε, ήθος και επαγγελματισμό.

Η διοίκηση του ΤΑΑ Άθλος Ορεστιάδας ευχαριστεί τον κ. Πετρόφ για την μέχρι τώρα προσφορά του και του εύχεται υγεία και ό,τι καλύτερο σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο, στον επόμενο σταθμό της καριερας του.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x