Βόλεϊ

Αρτακιανού: «Δώσαμε ό,τι είχαμε σε έναν δύσκολο όμιλο»

Στην προσπάθεια όλων των κοριτσιών της Εθνικής βόλεϊ γυναικών στάθηκε η Μαριαλένα Αρτακιανού μετά την ήττα από το Αζερμπαϊτζάν και τις λίγες πιθανότητες πρόκρισης στους «16» του Ευρωπαϊκού.

Η Μαριαλένα Αρτακιανού τόνισε πως Ελλάδα και Αζερμπαϊτζάν ήθελαν οπωσδήποτε τη νίκη, πιστεύει πως η ελληνική ομάδα θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα, στάθηκε στις λίγες πιθανότητες πρόκρισης ενόψει και του ματς με την Τουρκία και στάθηκε στο «μπλακ άουτ» στο τέταρτο σετ και στα λάθη που έγιναν στο τάι μπρέικ.

Αναλυτικά: «Ξέραμε από την αρχή τις δυσκολίες του αγώνα, τον οποίο ήθελαν κι οι δύο ομάδες. Μπήκαμε δυνατά, προηγηθήκαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε να πανηγυρίσουμε στο τέλος. Θέλω να πω ότι γενικά παλέψαμε κι όλες μας δώσαμε ότι καλύτερο μπορούσαμε σε έναν δύσκολο όμιλο. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα, αλλά, ξαναλέω, πως όλα τα κορίτσια έδωσαν τα πάντα.

Μας μένει η πικρία στο τέλος... Έχουμε θεωρητικά ελπίδες, αλλά παίζουμε και με έναν αντίπαλο που είναι, αν όχι η κορυφαία, μία από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Θα μπούμε με όσες δυνάμεις έχουμε να πάρουμε ό,τι μπορούμε και να δούμε και τα άλλα αποτελέσματα».

Αναφορικά με την κακή εκκίνηση και την απώλεια της διαφοράς στο τάι μπρέικ, σημείωσε πως: «Στο τέταρτο σετ πάθαμε "μπλακ άουτ", "κολλήσαμε" σε μια περιστροφή και, παρόλο που προσπαθήσαμε, οι αντίπαλοι είχαν πάρει μεγάλη διαφορά. Πολύ στενάχωρο κι αυτό που έγινε στο τάι μπρέικ, γιατί πάλι "κολλήσαμε" και με τα λάθη μας χάσαμε το παιχνίδι. Ξαναλέω, όμως, ότι θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη σήμερα. Τη θέλαμε και για την πατρίδα μας που βιώνει αυτή τη δύσκολη κατάσταση με τις φωτιές κι αυτό θα προσπαθήσουμε κι αύριο...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x