Βόλεϊ

«Από τα Χριστούγεννα καθόλου χρήματα…»

Σε αποχή απ’ τις προπονήσεις προχώρησαν οι παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που έχουν φτάσει στα όριά τους. «Απ’ τη διοίκηση ακούμε μόνο υποσχέσεις. Έχουμε κουραστεί απ’ τα λόγια», αναφέρουν.

Έφτασαν στα όριά τους οι παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης... Οι Θρακιώτες κατέβηκαν σε αποχή απ' τις προπονήσεις, μην μπορώντας άλλο απ' τα «λόγια» και τις «υποσχέσεις» της διοίκησης, γνωστοποιώντας πως έχουν να πληρωθούν απ' τα Χριστούγεννα!

Η ανακοίνωση των παικτών του Εθνικού:

«Όλοι οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή από τις προπονήσεις, δείχνοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τη δυσαρέσκειά τους για την οικονομική κατάσταση του Εθνικού. Από την αρχή της σεζόν έχουμε λάβει χρήματα τριών μισθών, τα Χριστούγεννα δεν μας δόθηκαν καθόλου χρήματα και από τη διοίκηση ακούμε μόνο υποσχέσεις.

Από τα λόγια έχουμε κουραστεί. Τόσο καιρό προσπαθούμε απλήρωτοι να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Δε θέλαμε όμως να αποπροσανατολιστούμε από τον στόχο μας, που πάντα ήταν η είσοδος στην τετράδα. Ωστόσο η υπομονή και ο αγώνας που κάνουμε, δεν έχει εκτιμηθεί από κανέναν.

Τόσο καιρό σεβόμασταν την ιστορία του Εθνικού, τους εαυτούς μας και τον κόσμο της ομάδας και κάναμε υπομονή. Τώρα όμως δεν έχουμε άλλη…. Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε σε αυτή την κίνηση, ως ύστατη προσπάθεια, να λάβουμε τα δεδουλευμένα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x