Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Μας στενοχώρησαν οι αποκλεισμοί σε Κύπελλο και πρωτάθλημα»

Στα ανάμικτα συναισθήματα που του άφησε η φετινή σεζόν στάθηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ της Volley League από τον Παναθηναϊκό.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος στάθηκε στην απώλεια των σημαντικότερων φετινών τίτλων για τον Παναθηναϊκό και στην πίστη πως θα μπορούσαν με κάποιον τρόπο να σώσουν τη φετινή σεζόν, αφιέρωσε την κατάκτηση του Λιγκ Καπ στον κόσμο της ομάδας που απογοητεύτηκε με την απώλεια πρωταθλήματος και Κυπέλλου κι έδωσε σύνθημα για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις τα αμέσως επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά: «Ήταν μια χαρά με χαμόγελα και λύπες. Όλα μαζί ήταν ανακατεμένα. Ξεκινήσαμε τη χρονιά, έχοντας πέντε στόχους. Στο τέλος της χρονιάς πετύχαμε τους δύο μικρούς. Στους ημιτελικούς χάσαμε τους τρεις μεγάλους. Αυτό μας είχε στεναχωρήσει πολύ. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν είχαμε σταματήσει λεπτό να παλεύουμε και οι αθλητές και το σταφ.

Δυστυχώς, δεν "γύρισε". Και από ψυχολογικής πλευράς και από αγωνιστικής πλευράς. Όμως, στο τέλος από τα πέντε πήραμε τα δύο. Αυτό είναι το χαρμόσυνο. Ειδικά ο σημερινός τίτλος ήταν πολύ δύσκολος. Από την άλλη, μας στεναχώρησε που δεν καταφέραμε τους άλλους στόχους. Το φέρουμε βαρέως απέναντι στον κόσμο. Αυτός είναι ο κόσμος, βέβαια, του Παναθηναϊκού που βρίσκεται δίπλα μας σήμερα.

Τα μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Αυτούς θέλαμε να ευχαριστήσουμε, οι αθλητές κι εγώ, καθώς ξέρουμε πόσο πολύ μας αγαπάνε και μας έχουν στηρίξει. Το φέρναμε και βαρέως απέναντι στη διοίκηση. Πρώτος εγώ και μετά οι αθλητές μου. Η διοίκηση έχει κάνει τα πάντα, δηλαδή ότι τους έχουμε ζητήσει. Ανεβάζει τους προϋπολογισμούς, κάνει αυτές τις πολύ μεγάλες ομάδες ανταγωνιστικές.

Θέλαμε να τους φέρουμε κάτι πίσω. Σημασία έχει κι αυτό πρέπει να πω εγώ είναι κάτι για τους πραγματικούς φιλάθλους του Παναθηναϊκού κι όχι τους φιλάθλους του Instagram και του Facebook. Αυτούς που όταν πληγωνόμαστε, πληγώνονται και αυτοί. Τα λόγια μου ήταν ότι όλα αυτά τα χρόνια ο Παναθηναϊκός θα είναι διεκδικητής όλων των τίτλων και βρισκόμαστε ακριβώς εδώ. Όταν διεκδικείς μπορεί και να χάσεις.

Θα έρθει ώρα που θα πω ότι θα είμαστε κατακτητές όλων των τίτλων και αυτό θα έρθει σύντομα. Έχει μεγάλη διαφορά. Επειδή ο κόσμος του Παναθηναϊκού νομίζω ότι με ακούει σας λέω ότι ακόμα είμαστε διεκδικητές. Μπορεί κάτι να χάσουμε, μπορεί κάτι να κερδίσουμε. Σε λίγα χρόνια, θα είμαστε κατακτητές και μόνο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x