Βόλεϊ

Ανανέωσε με Νομικού ο Ολυμπιακός

Τα ερυθρόλευκα θα φοράει και την επόμενη σεζόν η 25χρονη διαγώνια, με την ενεργοποίηση της οψιόν ενός έτους του συμβολαίου της από τον Ολυμπιακό.

Την προσπάθεια του Ολυμπιακού να διευρύνει την κυριαρχία του στο βόλεϊ γυναικών θα ενισχύσει και την επόμενη σεζόν η Μαρία Νομικού.

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν για την ομάδα, με την κατάκτηση του τρεμπλ, οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν την 25χρονη διαγώνια στο ρόστερ τους, ενεργοποιώντας οψιόν ενός έτους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Mαρία Νομικού μετά την ενεργοποίηση της οψιόν ενός έτους του συμβολαίου της.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Μαρία Νομικού δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: “Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί είχαμε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά την οποία προσωπικά έζησα αγωνιστικά στο… μισό λόγω του τραυματισμού μου. Πραγματικά χαίρομαι γιατί η οικογένεια του Ολυμπιακού με στήριξε και τους οφείλω μια χρονιά καλή και να δώσω το 100% του εαυτού μου στην ομάδα. Ελπίζω του χρόνου να έχω υγεία πάνω απ’ όλα και να ζήσουμε μια εξίσου επιτυχημένη σεζόν”
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x