Βόλεϊ

Ανανέωσε και η Πολυνοπούλου με ΠΑΟΚ

Συνέχισε τις κινήσεις ενίσχυσης η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, αφού ανανέωσε τη συνεργασία της με την Ιωάννα Πολυνοπούλου.

Συνεχίζει και τη νέα σεζόν στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ η Ιωάννα Πολυνοπούλου. Ο Ερασιτέχνης «Δικέφαλος» ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την 25χρονη διεθνή με τις μικρές Εθνικές ομάδες κεντρικό για τον επόμενο χρόνο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών του συλλόγου μας ανακοινώνουν την επέκταση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ιωάννα Πολυνοπούλου, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Η Ιωάννα Πολυνοπούλου είναι γεννημένη το 1995, αγωνίζεται ως κεντρικός και έγινε μέλος της "ασπρόμαυρης" οικογένειας την περυσινή αγωνιστική περίοδο.

Για την επέκταση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Ιωάννα Πολυνοπούλου δήλωσε στο acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ για άλλη μία χρονιά και ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της ομάδας και ιδιαίτερα τον Κώστα Αμοιρίδη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει.

Ελπίζω, πρώτα από όλα, να μπορέσουμε να επιστρέψουμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς, οι οποίοι θα μας επιτρέψουν να προπονούμαστε και να αγωνιζόμαστε υπό κανονικές συνθήκες. Εύχομαι να έχουμε μία υγιή και πετυχημένη χρονιά, που θα ολοκληρωθεί στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x