Βόλεϊ

Παραμένει στη Μιλούζ η Λαμπρούση

Συνεχίζει στο γαλλικό πρωτάθλημα η Τζίνα Λαμπρούση, αφού ανανέωσε την Τετάρτη τη συνεργασία της με τη Μιλούζ για τον επόμενο χρόνο.

Στη Μιλούζ θα αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν η Τζίνα Λαμπρούση. Η 28χρονη διεθνής κεντρική ανανέωσε τη συνεργασία της με τη γαλλική ομάδα για τον επόμενο χρόνο, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος την Τετάρτη.

Η Λαμπρούση τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, κατέκτησε το νταμπλ με την ομάδα της.

Η ίδια μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου και εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να ανανεώσει. «Φέτος, είχα πολλές καλές στιγμές. Νομίζω ότι η πιο δυνατή στιγμή ήταν στο Μπεζιέ, όταν σφραγίσαμε τον τίτλο του πρωταθλήματος. Ζήσαμε απίστευτες στιγμές. Όσο για την απόφασή μου να ανανεώσω το συμβόλαιό μου για μια ακόμη σεζόν με τη Μιλούζ ελήφθη, λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετική οργάνωση του συλλόγου και τα όμορφα συναισθήματα που έχω για όλη την ομάδα.

Ο άλλος σημαντικός λόγος για τον οποίο αποφάσισα να μείνω είναι ότι εξακολουθώ να έχω υψηλές προσδοκίες για τον εαυτό μου και το κλαμπ και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι έχουν τις ίδιες προσδοκίες με εμένα. Η Μιλούζ είναι μία ομάδα με υψηλούς στόχους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x