Βόλεϊ

Ανακοίνωσε Οικονόμου ο Πανναξιακός

Ο Απόστολος Οικονόμου θα είναι ο νέος τεχνικός του Πανναξιακού την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Κάτοικος Νάξου θα γίνει από την επόμενη σεζόν ο Απόστολος Οικονόμου. Ο Πανναξιακός ανακοίνωσε την πρόσληψη του 37χρονου Λαρισαίου τεχνικού, πρώην των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΑΟ Θήρας, για τον επόμενο χρόνο, ώστε να πρωταγωνιστήσει ξανά στις εγχώριες διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Ο Οικονόμου βρισκόταν στον πάγκο της φινλανδικής OR.PO. την τελευταία διετία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με τον καταξιωμένο προπονητή, κ. Απόστολο Οικονόμου.

Ο 37χρονος Λαρισαίος τεχνικός διετέλεσε για δύο σεζόν ως προπονητής της φινλανδικής OR.PO., με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Φινλανδίας τη σεζόν 2018-19, ενώ τη σεζόν 2017-18 τερμάτισε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος Φινλανδίας.

Έχει διατελέσει, επίσης, κατά το παρελθόν προπονητής της γυναικείας ομάδας της ΑΕΚ, όπου και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας τη σεζόν 2011-2012. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Οικονόμου: «Χαμηλοί τόνοι και σκληρή δουλειά»
Στις πρώτες του δηλώσεις σαν προπονητής του Πανναξιακού ο κ. Οικονόμου τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Ανέκαθεν στην καριέρα μου, μου άρεσαν οι προκλήσεις, οπότε δεν μπορούσα να μην εκτιμήσω την προσέγγιση των ανθρώπων του Πανναξιακού και να μην απαντήσω θετικά στη δελεαστική τους πρόταση.

Ο Πανναξιακός τα τελευταία χρόνια έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ και πιστεύω πως με χαμηλούς τόνους και σκληρή δουλειά από ολόκληρο τον οργανισμό του συλλόγου, η ομάδα θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές προσδοκίες και τη φετινή σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x