Βόλεϊ

Ανακοίνωσε Μερτέκη ο ΠΑΟΚ

Επίσημα στον ΠΑΟΚ ανήκει από τη Δευτέρα η Ευαγγελία Μερτέκη.

Αθλήτρια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ είναι από τη Δευτέρα η Ευαγγελία Μερτέκη. Ο Ερασιτέχνης «Δικέφαλος» ανακοίνωσε την απόκτηση της διεθνούς ακραίας, πρώην του ΑΟ Θήρας, για τον επόμενο χρόνο και το τμήμα ενισχύεται σημαντικά με μία από τις κορυφαίες αθλήτριες της σύγχρονης εποχής στην προσπάθεια του να πρωταγωνιστήσει.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την Ευαγγελία Μερτέκη, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Η Ευαγγελία Μερτέκη κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, αγωνίζεται ως ακραία, είναι 29 ετών και έχει ύψος 185cm.

Ξεκίνησε την καριέρα της από τους Μακεδόνες Αξιού το 2004, όπου και παρέμεινε εκεί για εννέα χρονιά, "αποχαιρετώντας" το σύλλογο της Μακεδονίας το 2013.

Από το 2013 μέχρι και το 2017 φόρεσε την φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2017-18 "κυνήγησε" την τύχη της στο εξωτερικό, αγωνιζόμενη στην ιταλική Βόλεϊ Μαρσάλα.

Την αγωνιστική περίοδο 2018-19 επέστρεψε και πάλι στη χώρα μας για λογαριασμό του Α.Ο Θήρας, για τον οποίο αγωνιζόταν μέχρι και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Όσον αφορά τις διεθνείς συμμετοχές, η Ευαγγελία Μερτέκη είναι από το 2006 μέλος της Εθνικής Κορασίδων και αργότερα της Εθνικής Νεανίδων, με συμμετοχές σε προκριματικούς των αντίστοιχων Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.

Το 2010 καλείται στην Εθνική Γυναικών, ξεκινώντας τους επίσημους αγώνες της με την Ευρωπαϊκή Λίγκα της ίδιας χρονιάς. Από τότε είναι μόνιμο και αναντικατάστατο μέλος της Εθνικής ομάδας, συμμετέχοντας σε όλες τις διοργανώσεις, όπως σε προκριματικούς παγκοσμίων και ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων και σε αγώνες για την Ευρωπαϊκή Λίγκα.

Το 2018 ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνας.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Ευαγγελία Μερτέκη δήλωσε στο acpaok.gr: «Χαίρομαι που θα είμαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ! Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και προσωπικά τον κύριο Αμοιρίδη για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου.

Εύχομαι αυτήν τη χρονιά να πετύχουμε τους στόχους μας και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Από ‘κει και πέρα, εύχομαι υγεία σε όλα τα τμήματα. Ανυπομονούμε όλες να ξεκινήσει η σεζόν και να φορέσουμε τα ασπρόμαυρα».

Καλώς ήρθες Ευαγγελία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x