Βόλεϊ

Ανακοίνωσε και Σιμανίκοβα το Αιγάλεω

Η Γιάνκα Σιμανίκοβα θα αποτελέσει την τρίτη ξένη της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Αιγάλεω τη φετινή σεζόν.

Η Γιάνκα Σιμανίκοβα είναι η τρίτη ξένη αθλήτρια της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Αιγάλεω για τη φετινή σεζόν. Η νεοφώτιστη στη Volley League ομάδα των δυτικών προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση της 29χρονης διεθνούς Σλοβάκας διαγώνιου για τον επόμενο χρόνο, ώστε να πραγματοποιήσει την καλύτερη δυνατή πορεία στις εγχώριες διοργανώσεις.

Η Σιμανίκοβα την περυσινή σεζόν αγωνιζόταν στην ελβετική Μπελινζόνα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

« Το Αιγάλεω ΑΟ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Σλοβακα αθλήτρια Janka Simanicova. Τα πρώτα τις βήματα τα έκανε στη Cadca (Σλοβακία) και έπειτα ακολούθησαν Zilina (Σλοβακία), Brno (Τσεχία), Hartberg (Αυστρία) και Bellinzona (Ελβετία). Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου της μας δήλωσε πως: ''Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία φέτος να αγωνιστώ στην Ελλάδα και ιδιαίτερα σε μία ομάδα, όπως το Αιγάλεω. Το περιβάλλον εδώ είναι ιδιαίτερα φιλικό και οικείο. Το επίπεδο του βόλεϊ στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα υψηλό και χαίρομαι που θα αγωνιστώ εδώ. Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τα χρώματα του Αιγάλεω και να βοηθήσω την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x