Βόλεϊ

Από τη Β’ Εθνική θα επανεκκινήσει το βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ

Στη Β’ Εθνική βόλεϊ ανδρών θα ξεκινήσει τη νέα της προσπάθεια η ΑΕΚ, δηλώνοντας ως έδρα το «Απόστολος Κόντος» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από τη Β' Εθνική θα ξεκινήσει η επανεκκίνηση της ομάδας βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ, αφού η Ερασιτεχνική Ένωση με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη ενημέρωσε για τις προθέσεις της, ώστε να επανέλθει στα μεγάλα «σαλόνια» και με έδρα το «Απόστολος Κόντος».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως τιμάει το βόλεϊ από το 1929, ενώ αναφορές γίνονται για αγώνες που συμμετείχε ακόμα και το 1924. Πρόκειται για μία από τις μεγάλες ελληνικές δυνάμεις σε ακόμα ένα άθλημα, με μία τρίτη θέση στο CEV Cup κι αρκετές συμμετοχές στα ευρωπαϊκά "σαλόνια". Την κιτρινόμαυρη φανέλα φόρεσαν αθλητές που δόξασαν και τη χώρα με τις Εθνικές ομάδες. Ακόμα, η ΑΕΚ έχει δεκάδες τίτλους σε επίπεδο Ακαδημιών τόσο σε πανελλήνιο επίπεδο, όσο και στην ΕΣΠΑΑΑ.

Όλα αυτά αναφέρονται για να καταλάβουν άπαντες τι σημαίνει για τη διοίκηση της ΑΕΚ το ανδρικό βόλεϊ, που επί των ημερών της, άλλωστε, κατέκτησε και τον μοναδικό τίτλο του.

Η διοίκηση της ΑΕΚ με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο φίλαθλο κοινό της, αλλά και όλη τη φίλαθλη Ελλάδα, ανακοινώνει ότι ξεκινά την πορεία της για την αναγέννηση του ανδρικού τμήματος βόλεϊ. Μπορεί πολλοί να προσπάθησαν να το "σβήσουν" από τον χάρτη, όμως δεν το πέτυχαν. Το τμήμα του ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ θα ξεκινήσει την πορεία του από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας με συγκεκριμένο πλάνο κι όραμα, ώστε σε λίγα χρόνια να πρωταγωνιστεί. Όπως έγινε στο χάντμπολ ανδρών, στο χάντμπολ γυναικών, στο βόλεϊ γυναικών, στο ποδόσφαιρο γυναικών και τόσα άλλα τμήματα που τώρα φέρνουν τίτλους και διακρίσεις στην τροπαιοθήκη του συλλόγου.

Η διοίκηση της ΑΕΚ έχει κάνει ήδη όλες τις απαιτούμενες ενέργειες τόσο για να καταθέσει αίτηση συμμετοχής έως τις 06/09, όσο και για να επανδρώσει το ρόστερ της και με μεταγραφές έως τις 08/09, αλλά και με παιδιά από την Ακαδημία της.

Έδρα του τμήματος θα είναι το γήπεδο "Απόστολος Κόντος" στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τους αγώνες να διεξάγονται κάθε Πέμπτη.

Καλούμε τον κόσμο της ομάδας να αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια που στόχο έχει την επιστροφή του ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ στην "ελίτ".

Η νέα εποχή της ΑΕΚ στο ανδρικό βόλεϊ ξεκινάει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x