Βόλεϊ

Volley League-9η αγωνιστική: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στον Ρέντη, αθηναϊκή «μονομαχία» στον Άγιο Θωμά

Με το ντέρμπι του Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ στο Ρέντη ανοίγει απόψε (17:30) το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Volley League, ενώ λίγο αργότερα (21:30) στον Άγιο Θωμά ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κηφισιά.

Έντονο ενδιαφέρον αλλά και χρήσιμα συμπεράσματα αναμένονται να βγουν μετά το τέλος της 9ης αγωνιστικής της Volley League που το σύνολο των αναμετρήσεων της θα διεξαχθεί σήμερα.

Φυσικά στο πρόγραμμα δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Ρέντη το οποίο και ανοίγει το πρόγραμμα στις 16:30 στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος με 21 βαθμούς μετρώντας αμφότερες από 7 νίκες και μια ήττα.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την νίκη με 3-1 σετ στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ από την άλλη πλευρά ο «δικέφαλος του βορρά» από την εύκολη επικράτηση απέναντι στον Άθλο Ορεστιάδας με 3-0 σετ στο «Παλατάκι» ωστόσο το ματς στο Ρέντη είναι αυτό που θα κρίνει τον «πρωταθλητή χειμώνα».

Πέντε ώρες αργότερα (21:15) στον Άγιο Θωμά, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την καλοδουλεμένη Κηφισιά σε ένα ματς που κλείνει το πρόγραμμα της αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, αναζητούν νίκη με καθαρό σκορ ώστε να πλησιάσουν σε απόσταση βολής από την κορυφή μετά και το δεδομένο «στραβοπάτημα» που θα κάνουν ένας εκ των Ολυμπιακού ή ΠΑΟΚ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας που προέρχονται από την εύκολη νίκη με 3-0 σετ απέναντι στον Αριστοτέλη Σκύδρας για την 8η αγωνιστική.

Στην αντίπερα όχθη, η Κηφισιά με τον Κώστα Χριστοφιδέλη στον πάγκο της, πηγαίνει στον Άγιο Θωμά για την υπέρβαση η οποία θα της δώσει το δικαίωμα να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τον Φοίνικα Σύρου στη βαθμολογία. Η ομάδα των βορείων προαστίων, νίκησε δύσκολα στο τάι μπρέικ τον Πήγασο Πολίχνης για την 8η αγωνιστική στο «Ζηρίνειο» σκορ που την έφερε στην 5η θέση της Volley League.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής ο εξαιρετικός Μίλωνας ταξιδεύει στην Ορεστιάδα για να αντιμετωπίσει τον Άθλο, ενώ δύσκολες εντός έδρας αναμετρήσεις δίνουν Πήγασος Πολίχνης και Φοίνικας Σύρου απέναντι σε ΟΦΗ και Αριστοτέλη Σκύδρας αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

(17:30) Κλειστό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (ΕRT FLIX Sports)

(18:00) Κλειστό Γυμναστήριο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» Πήγασος Πολίχνης - ΟΦΗ (Live Streaming ESAP T.V.)

(18:00) Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς», (Live Streaming ESAP T.V.): Άθλος Ορεστιάδας - Μίλωνας (Live Streaming ESAP T.V.)

(19:00) Κλειστό Γυμναστήριο «Δημήτριος Βικέλας» (Live Streaming ESAP T.V.): Φοίνικας Σύρου- Αριστοτέλης Σκύδρας (Live Streaming ESAP T.V.)

(21:15) Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Θωμά : Παναθηναϊκός - Κηφισιά (PAO TV)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x