Βόλεϊ

Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ο νικητής του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στους τελικούς του Challenge Cup

Tην πρόκριση στους τελικούς του CEV Challenge Cup πήρε η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της από τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι η πρώτη φιναλίστ του CEV Challenge Cup.

Οι Ισραηλινοί ηττήθηκαν στο τάι μπρέικ από την πορτογαλική Μπαστάρντο όμως χάρη στη νίκη τους με 3-1 στο πρώτο ματς προκρίθηκαν στους διπλούς τελικούς του θεσμού, όπου και θα αντιμετωπίσουν τον νικητή που θα προκύψει από το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού το οποίο θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Πέμπτης (16/2) στις 14:30 το μεσημέρι στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Θυμίζουμε ότι η αναμέτρηση των δύο «αιωνίων » ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Τετάρτη 15/2, όμως τα θλιβερά γεγονότα με τη ρίψη δακρυγόνων από την αστυνομία μετά από συμπλοκή με οπαδούς των «πρασίνων» οδήγησαν στη διακοπή και την μετάθεση του αγώνα.

Όποια από τις δύο ομάδες προκριθεί, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μακάμπι για τον πρώτο τελικό στις 8 Mαρτίου, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί επί ελληνικού εδάφους μια εβδομάδα αργότερα (15/3), με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό να έχει το προβάδισμα έπειτα από την νίκη του με 3-1 στο πρώτο ματς στο Ρέντη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x