Βόλεϊ

Για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τη Σπάρτακ Μιγιάβα, ενώ ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Νάφελς στην Ελβετία, με αμφότερους να βρίσκονται 2 σετ μακριά από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup.

Ώρα μηδέν για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στο Challenge Cup. Οι δύο ελληνικές ομάδες μπαίνουν στο «ρινγκ» απέναντι σε Σπαρτάκ Μιγιάβα και Νάφελς, αντίστοιχα, με σκοπό την πρόκριση στη φάση των «64» στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται στο ΟΑΚΑ (18:30, COSMOTE SPORT 7 HD) την Σπαρτάκ Μιγιάβα, μετά τη νίκη τους με 3-1 μέσα στη Σλοβακία, και βρίσκονται μόλις δύο σετ μακριά από την πρόκριση, ενώ αναμένεται να έχουν έχουν ισχυρή παρουσία φιλάθλων στο πλευρό τους. Στην επόμενη φάση, εφόσον προχωρήσει, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Οντολένα Βόντα.

Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, νίκησε στη Θεσσαλονίκη τη Νάφελς με 3-1, και ψάχνει επίσης δύο νικηφόρα σετ για την πρόκριση, παίζοντας όμως στην Ελβετία (20:00). H Nάφελς, η οποία μετά την ήττα της στην PAOK Sports Arena έφτασε τις τρεις διαδοχικές ήττες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με σκοπό να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Οι δύο ελληνικές ομάδες ψάχνουν τα θετικά αποτελέσματα που θα τους φέρουν στην επόμενη φάση, για να ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν πριν την έναρξη της Volley League ανδρών (22/10).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x