Βόλεϊ

«Φαβορί ο Ολυμπιακός»

Τον Ολυμπιακό έχρισε ως φαβορί του τελικού στο Κύπελλο βόλεϊ, ο Βασίλης Κουρνέτας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ωστόσο ξεκαθάρισε πως ο Φοίνικας Σύρου θα διεκδικήσει στα ίσα τον τίτλο.

Όσο κι αν απέδωσε τον ρόλο του φαβορί στον Ολυμπιακό, ο Βασίλης Κουρνέτας τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν για να χαρίσουν τον τίτλο του Κυπέλλου βόλεϊ στον Φοίνικα Σύρου.

Ο πασαδόρος των νησιωτών, που για χρόνια «υπηρετούσε» τους Πειραιώτες εμφανίστηκε απόλυτα χαρούμενος για την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό κόντρα στον Ηρακλή, καθώς ήταν μια αντίδραση στην φετινή προβληματική χρονιά.

Αναλυτικά, όσα είπε στους 94,6 και τον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου:

«Και για μένα και τον Φοίνικα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία που βρισκόμαστε για δεύτερη σερί χρονιά σε ένα μεγάλο τελικό (πέρσι στο πρωτάθλημα). Είχαμε μια προβληματική χρονιά μέχρι τώρα, όμως βρήκαμε τον τρόπο να αντιδράσουμε και με πολύ καλό παιχνίδι αποκλείσαμε τον Ηρακλή. Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο τον δυνατόν καλύτερα για το ματς του τροπαίου απέναντι στον Ολυμπιακό», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Δείχνει πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση κι έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο, ενώ έπαιξε νωρίτερα και είχε και εύκολο έργο. Ωστόσο, εμείς θέλουμε να αποδείξουμε πως δίκαια είμαστε στον τελικό και αξίζουμε περισσότερα από ό,τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Θα κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε χαρούμενους όλους όσους μας υποστηρίζουν συνεχώς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x