Βόλεϊ

«Λύγισε» η ΑΕΚ

Εξ’ αρχής ήταν με την… πλάτη στο τοίχο. Είχε και προβλήματα τραυματισμών και ήρθε… έδεσε το γλυκό. Η ΑΕΚ ηττήθηκε στο κατάμεστο της Νέας Φιλαδέλφειας από τη γαλλική Λε Κανέτ με 3-1 σετ και σε συνδυασμό με την ήττα της στο πρώτο ματς, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάλεντζ Καπ.

Εξ’ αρχής ήταν με την… πλάτη στο τοίχο.

Είχε και προβλήματα τραυματισμών και ήρθε… έδεσε το γλυκό.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε στο κατάμεστο της Νέας Φιλαδέλφειας από τη γαλλική Λε Κανέτ με 3-1 σετ και σε συνδυασμό με την ήττα της στο πρώτο ματς, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάλεντζ Καπ.

Οι γυναίκες της «Ένωσης» καλούνταν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της δυνατής αντιπάλου της, όμως «λύγισαν» και στο δεύτερο παιχνίδι, μπροστά στον κόσμο της που για ακόμα μια φορά έδωσε βροντερό «παρών».

Στο πρώτο σετ η ΑΕΚ… αυτοκτόνησαν. Και αυτό γιατί προηγήθηκε 10-7, 16-13 ακόμα και με τέσσερις 18-14. Ωστόσο ένα «blackout» προς το τέλος του σετ έδωσε την ευκαιρία στις Γαλλίδες να κάνουν σερί 6-2, να ισοφαρίσουν 20-20 και να κάνουν την ολική ανατροπή, κάνοντας το 1-0 με 25-23.

Οι «κιτρινόμαυρες» έδειξαν σημάδια αντίστασης! Στο δεύτερο σετ, αν και οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν με 5 πόντους, 9-4, η ΑΕΚ έφερε το ματς στα ίσα με 10-10 και οι δύο ομάδες συνέχισαν πλάι-πλάι μέχρι το 20-20. Σε εκείνο το σημείο η ελληνική ομάδα έκανε σερί 5-1 και ισοφάρισε με το 25-21.

Το μειωμένο ροτέισον και τα λάθη στα επόμενα δύο σετ στοίχισαν. Η απόδοση των κοριτσιών του Απόστολου Οικονόμου έριξε το ρυθμό της, με την Λε Κανέτ να παίρνει μεγάλο προβάδισμα κατά τη διάρκεια τους και να το διατηρεί ως το τέλος, κάνοντας αρχικά το 2-1 με 25-17 και το 3-1 πάλι με 25-17. Έτσι, η ΑΕΚ γνώρισε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Τσάλεντζ Καπ, ωστόσο «κράτησε» το χειροκρότημα από τον κόσμο της, ο οποίος αποθέωσε την ομάδα του.

Τα σετ: 23-25, 25-21, 17-25, 17-25

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x