Τένις

Μυθική ανατροπή μετά από 4,5 ώρες από τον τραυματία Τζόκοβιτς - Έγραψε ιστορία ο Νόλε στην ιστορία των Grand Slam!

Παίζοντας με πρόβλημα στο γόνατο από το δεύτερο σετ με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω με 2-1, ο Τζόκοβιτς ολοκλήρωσε μια μυθική ανατροπή επί του Τσερούντολο για την πρόκριση στους «8» του Roland Garros!

Το βράδυ της Δευτέρας (03/06), ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέδειξε για ακόμη μία φορά γιατί είναι το Νο.1 του παγκόσμιου τένις εδώ και πολλά χρόνια!

Τι και αν βρέθηκε πίσω με 2-1 σετ από τον Φραντσίσκο Τσερούντολο, αντιμετωπίζοντας παράλληλα πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο από τις αρχές του 2ου σετ, ο τεράστιος Νόλε κατάφερε και ολοκλήρωσε μια μυθική ανατροπή με 3-2 σετ (6-1, 5-7, 3-6, 7-5, 6-3) μετά από έναν «μαραθώνιο» 4 ωρών και 37 λεπτών, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Roland Garros!


Μάλιστα, ο 37χρονος Σέρβος θρύλος του τένις κατάφερε μέσα σε δύο 24ωρα να κάνει ισάριθμες ανατροπές, καθώς, στον γ γύρο, είχε αποκλείσει τον Μουζέτι και πάλι με ανατροπή από το 2-1, έπειτα από 4,5 ώρες! Πλέον, ο Τζόκοβιτς περιμένει στα προημιτελικά της διοργάνωσης τον νικητή του ζευγαριού Φριτζ Τέιλορ-Κάσπερ Ρουντ.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι και το γεγονός πως με την αποψινή του νίκη, ο Νόλε έγραψε ιστορία, αφού ξεπέρασε σε νίκες σε Grand Slam τον τεράστιο Ρότζερ Φέντερερ, φτάνοντας τις 370 νίκες στην καριέρα του!









Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x