Τένις

Ηττήθηκε από τον Φις ο Τσιτσιπάς και έμεινε εκτός ημιτελικών της Βασιλείας

O Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-0 σετ από τον Αρτούρ Φις και έμεινε εκτός ημιτελικών στο τουρνουά της Βασιλείας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να βρει απαντήσεις στο εξαιρετικό σερβίς του Αρτούρ Φις και ηττήθηκε 7-6 (7/5), 6-3 στον προημιτελικό του τουρνουά της Βασιλείας, μένοντας εκτός της τετράδας και χάνοντας την ευκαιρία να «ζωντανέψει» και πάλι τη μάχη για το ATP Finals.

Ο 20χρονος Γάλλος (νο 20 στην παγκόσμια κατάταξη) είχε σε πολύ καλή κατάσταση στο σερβίς του και δεν επέτρεψε στον Τσιτσιπά να φτάσει ούτε μία φορά στον αγώνα σε break point, παίρνοντας μία αρκετά άνετη νίκη και συνεχίζοντας την πορεία του στο τουρνουά.

Ο Τσιτσιπάς έσωσε δύο set ball στο 5-4 του πρώτου σετ και προηγήθηκε 4-3 στο τάι-μπρέικ, αλλά στη συνέχεια ο Φις πήρε τρεις διαδοχικούς κρίσιμους πόντους και έφτασε στο 7-5, κατακτώντας δύσκολα το σετ. Στο δεύτερο σετ, ο νεαρός Γάλλος εκμεταλλεύθηκε ένα κακό service game του Τσιτσιπά, έκανε break και προηγήθηκε 3-2, για να κλείσει το ματς με νέο break (6-3).

Όσον αφορά στα ATP Finals, ο Τσιτσιπάς έχει ακόμη μερικές ελπίδες να κερδίσει μία θέση, αλλά θα χρειαστεί να τα πάει εξαιρετικά στο Masters του Μπερσί (28/10-3/11). Παρόλα αυτά, το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα που διανύει ο Έλληνας τενίστας καθιστά πολύ δύσκολη μία τέτοια ανατροπή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x