Τένις

Στα προημιτελικά της Βασιλείας ο Τσιτσιπάς!

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Swiss Indoors εξασφάλισε με αρκετή δυσκολία ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος επιβλήθηκε 2-0 σετ (7-6, 7-5) του Ολλανδού, Μπόουτι φαν ντε Σάντσχουλπ.

Δίχως να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς υπερκέρασε το εμπόδιο του Μπόουτι φαν ντε Σάντσχουλπ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Swiss Indoors!

Ο Έλληνας τενίστας, παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το ματς κόντρα στον Φραν Σερούντουλο, ωστόσο, για ακόμα ένα παιχνίδι δεν μπόρεσε να επιβάλει πλήρως τον ρυθμό του. Κάπως έτσι, το Νο. 11 της παγκόσμιας κατάταξης χρειάστηκε 1 ώρα και 48 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του Ολλανδού Νο. 67 του κόσμου, επικρατώντας με 2-0 σετ (7-6, 7-5).




Με εξαίρεση τα δύο πρώτα γκέιμ, στα οποία υπήρξαν μπρέικ, οι δύο τενίστες κατάφεραν και διατήρησαν το σερβίς τους στο πρώτο σετ, με τον Στέφανο να αποδεικνύεται πιο ψύχραιμος στο τάιμ μπρέικ, κάνοντας το 1-0 με 7-3.

Εκμεταλλευόμενος το καλό του σερβίς και το υψηλό ποσοστό του στους πόντους από το 1ο σέρβις, ο Τσιτσιπάς βρήκε την ευκαιρία στο δεύτερο σετ να κάνει μπρέικ για το 6-5, κατακτώντας τη νίκη λίγο αργότερα με 7-5.

Στο πλευρό του βρέθηκε και η σύντροφός του, Πάουλα Μπαντόσα, η οποία και βρέθηκε στο μπουθ του Στέφανου, στηρίζοντάς τον με τη φωνή και τις οδηγίες της!



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x