Τένις

Kατέκτησε τον τίτλο με την Μπαντόσα στο Mixed Madness US Open ο Τσιτσιπάς - Το τρυφερό φιλί μετά τη νίκη

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα έφτασαν στην κατάκτηση του τίτλου στο φιλανθρωπικό event του US Open, με το ζευγάρι να δίνει ένα τρυφερό φιλί μετά τη νίκη του.

Τον πρώτο τους τίτλο ως ζευγάρι κατέκτησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα στο φιλανθρωπικό event επίδειξης, US Open Mixed Madness.

Highlight, φυσικά, το φιλί που έδωσαν στη μέση του court μετά τη νίκη, γνωρίζοντας την αποθέωση του κόσμου. Αρχικά, το δίδυμο μονομάχησε με τους Μπεν Σέλτον και Κόκο Γκοφ, νικώντας με 6-4 και κατάφεραν να περάσουν στον τελικό του event.



Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα αναμετρήθηκαν με το έτερο αμερικανικό δίδυμο της Αμάντα Ανισίμοβα και του Τέιλορ Φριτζ, επικρατώντας το με 6-3 για να έρθει η κατάκτηση του τίτλου.



«Το σχεδιάζαμε πολύ καιρό αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους συνέβη. Είχαμε ένα πιο πικρό τέλος την προηγούμενη φορά Indian Wells, όπου είχαμε αποκλειστεί στον τελικό. Είμαι ευγνώμων που μπορέσαμε να παίξουμε καλό τένις και να το διασκεδάσουμε, που το μοιράστηκα αυτό με έναν ξεχωριστό άνθρωπο, με τον οποίο μοιράζομαι και τη ζωή μου. Ήταν σπουδαία βραδιά» ανέφερε ο Τσιτσιπάς, με την Μπαντόσα να προσθέτει:

«Έχω καλά νέα. Νομίζω πως θα δείτε ξανά τους Tsitsidosa σε μια εβδομάδα, σκοπεύουμε να παίξουμε στο μικτό διπλό του US Open, οπότε ελπίζω πως θα έρθετε να μας στηρίξετε και πως θα έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα με απόψε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x