Τένις

Υπέταξε τον Γκοφ και πάει για τον τρίτο σερί τίτλο της στο Roland Garros η Σβιόντεκ!

Στον τελικό του Roland Garros για τέταρτη φορά στην καριέρα της προκρίθηκε η Ίγκα Σβιόντεκ, επικρατώντας με 2-0 σετ (6-2, 6-3) της Κόκο Γκοφ, στον πρώτο ημιτελικό του γαλλικού Grand Slam!

Το «παρών» στον τελικό του Roland Garros για τρίτη διαδοχική χρονιά και τέταρτη στην καριέρα της πανηγύρισε η Ίγκα Σβιόντεκ το απόγευμα της Πέμπτης (06/06), με την Πολωνή να κάνει επίδειξη δύναμης επί της Κόκο Γκοφ, επικρατώντας με 2-0 σετ (6-2, 6-3) στο κεντρικό κορτ του «Philippe-Chatrier» μετά από 1 ώρα και 36 λεπτά αγώνα!

Η 23χρονη Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο σετ, κατακτώντας το άνετα (6-2), αφού όχι μόνο κράτησε το σερβίς της, αλλά έκανε και δύο break στα σέρβις γκέιμ της Αμερικανίδας.

Στο δεύτερο σετ, η Γκοφ (Νο.3) με μπρέικ από νωρίς προηγήθηκε με 3-1, ωστόσο, η Σβιόντεκ απάντησε ακόμα πιο «ηχηρά» και με δύο διαδοχικά μπρέικ στο σερβίς της αντιπάλου, έφερε το ματς στα μέτρα της, κατακτώντας τη νίκη και το σετ με 6-4.

Πλέον, η νεαρή Πολωνή στοχεύει στον 3ο σερί τίτλο της στο γαλλικό Grand Slam και τέταρτο στην καριέρα της, ούσα πλέον η Νο.1 αθλήτρια στην χωμάτινη επιφάνεια!

Αντίπαλός της στον τελικό θα είναι η νικήτρια του ζευγαριού Γιασμίν Παολίνι (Νο.15) - Μίρα Αντρέεβα (Νο.38).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x