Τένις

Εκτός US Open ο Ναδάλ

Δεν θα συμμετάσχει στο US Open του επόμενου μήνα ο Ράφα Ναδάλ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω των social media που διαθέτει.

Απέσυρε τη συμμετοχή του από το US Open ο Ράφα Ναδάλ. Ο κορυφαίος Ισπανός τενίστας, πρώην Νο 1 της ATP, ανακοίνωσε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει πως μετά τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού σε μονό και διπλό δεν βρίσκεται στο 100%, οπότε αποφάσισε να αποσυρθεί από το τέταρτο και τελευταίο Grand Slam της σεζόν, το οποίο θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ναδάλ: «Γεια σε όλους, σας γράφω σήμερα για να σας ενημερώσω ότι αποφάσισα να μην συμμετέχω στο φετινό US Open, ένα μέρος που έχω απίθανες αναμνήσεις. Θα μου λείψουν αυτές οι... ηλεκτρισμένες και σπέσιαλ βραδιές στη Νέα Υόρκη, αλλά δεν νομίζω ότι θα είμαι στο 100% της απόδοσής μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους, ιδιαίτερα στις ΗΠΑ. Θα μου λείψετε όλοι και θα σας δω κάποια άλλη στιγμή. Καλή τύχη σε όλους για το πάντα εκπληκτικό US Open. Το επόμενο τουρνουά μου θα είναι το Laver Cup στο Βερολίνο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x