Τένις

Αποκλεισμός στο διπλό του Σινσινάτι για Τσιτσιπά

Δεν θα συνεχίσει στο διπλό του τουρνουά τένις του Σινσινάτι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αφού έχασαν παρέα με τον Χόλγκερ Ρούνε από τους Μακένζι ΜακΝτόναλντ/Άλεξ Μίκελσεν στον πρώτο γύρο.

Εκτός συνέχειας του διπλού στο τουρνουά τένις του Σινσινάτι έμεινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής μαζί με τον παρτενέρ του, τον Δανό Χόλγκερ Ρούνε, έχασαν 1-2 σετ (6-3, 3-6, 5-10) από τους Αμερικανούς Μακένζι ΜακΝτόναλντ/Άλεξ Μίκελσεν για τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης και την «αποχαιρέτησαν» πρόωρα.

Οι Ρούνε/ Τσιτσιπάς προηγήθηκαν με σετ και με break, όμως δεν άντεξαν στην αντεπίθεση των αντιπάλων τους, αφού δέχτηκαν γρήγορο break και έμειναν πίσω με 0-2, όμως κέρδισαν τα 6 από τα 7 επόμενα games κι έτσι κατέκτησαν το πρώτο σετ με 6-3.

Στο δεύτερο, έφτασαν στα 8/9 κερδισμένα games και πήραν ένα προβάδισμα με σετ και με break στο 6-3, 2-0, όμως δεν το αξιοποίησαν, αφού οι Αμερικανοί με δικό τους σερί κέρδισαν τα 6 από τα 7 επόμενα games κι ισοφάρισαν.

Στο tie-break, οι δυο ομάδες ήταν μαζί ως το 6-5, αλλά οι ΜακΝτόναλντ και Μίκελσεν πήραν τους τέσσερις τελευταίους πόντους και τη νίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x