Γενικά

Συγκροτήθηκαν οι Εθνικές ομάδες για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ ανδρών-γυναικών

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών, γίνει 4-8 Σεπτεμβρίου στο Σαράγεβο, θ’ αποτελέσει την πρώτη «εξόρμηση» των Εθνικών ομάδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ ανδρών-γυναικών, που θα γίνει 4-8 Σεπτεμβρίου στο Σαράγεβο, περιλαμβάνει το ομαδικό κι όλα τα ατομικά αγωνίσματα, εμφανίζει σταθερά υψηλό αγωνιστικό επίπεδο κι η Ελλάδα θα πάει με πλήρεις συνθέσεις για να διεκδικήσει διακρίσεις.

Την Τρίτη, η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. γνωστοποίησε τη συγκρότηση των Εθνικών μας ομάδων, στις οποίες θα βρεθούν τέσσερις αθλητές κι ισάριθμες αθλήτριες. Το ανδρικό συγκρότημα θ’ αποτελέσουν οι Κωνσταντίνος Αγγελάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, Γιώργος Σταματούρος και Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης.

Το γυναικείο οι Κατερίνα Τόλιου, Κωνσταντίνα Παρίδη, Μαλαματένια Παπαδημητρίου κι Ιωάννα Γερασιμάτου.

Στους άνδρες, ο Γιάννης Σγουρόπουλος είναι εκτός γιατί έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στην πολωνική Λίγκα και για τις οποίες δεν κατάφερε η ομάδα του να τον αντικαταστήσει.

Οι αρμόδιοι ομοσπονδιακοί προπονητές Κώστας Βατσακλής (ανδρών) και Γιώργος Καρύτσας (γυναικών) θα είναι στην τεχνική καθοδήγηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x