Μαχητικά Αθλήματα

Στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πάλης U17 ο Καραβάνος

Στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πάλης U17 βρίσκεται o Νίκος Καραβάνος.

Ο Νίκος Καραβάνος αγωνίστηκε στα 92 κιλά της Ελευθέρας πάλης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17, πραγματοποίησε μοναδική πορεία και θα διεκδικήσει την Κυριακή το χρυσό μετάλλιο!
Ο Έλληνας πρωταθλητής αντιμετώπισε στη φάση των «16» τον Ούγγρο Γιουσέφ Σόλιμαν. Σε έναν απαιτητικό αγώνα, ο Καραβάνος κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια κι έφτασε στο ισόπαλο 6-6, που του έδινε την πρόκριση. Στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Σόλιμαν έφτασε στο 8-6, ωστόσο ο Καραβάνος ισοφάρισε εκ νέου και πήρε μεγάλη νίκη για τα προημιτελικά.

Εκεί αντιμετώπισε τον Αζέρο Φαρχάντ και τον διέλυσε. Στα ματς για τα προημιτελικά ήταν αποφασισμένος για την πρόκριση και δεν άφησε περιθώρια στον Αζέρο. Ο Καραβάνος ήταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και στο τέλος πανηγύρισε τη νίκη με το τελικό 6-4.

Στα ημιτελικά αντίπαλός του ήταν ο ανεξάρτητος αθλητής Καντούνου κι ο Καραβάνος δεν ήταν διατεθειμένος για αστεία! Μπήκε σοβαρός και με ατσάλινη θέληση ισοπέδωσε τον αντίπαλό του. Με πτώση επικράτησε στον ημιτελικό, εξασφάλισε ένα «εισιτήριο» για τον τελικό και την Κυριακή θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο.

Την ίδια μέρα θα διεκδικήσει μετάλλιο, μέσω των ρεπεσάζ, και ο Αΐκ Καζαριάν. Ο Έλληνας πρωταθλητής αντιμετώπισε τον Μαγκομέντοφ και ηττήθηκε. Ο ανεξάρτητος αθλητής έφτασε έως τον τελικό κι ο Καζαριάν θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία. Θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Κέιλ κι, αν επικρατήσει, τον Πολωνό Κέσι. Σε περίπτωση που σημειώσει δεύτερη νίκη θα αγωνιστεί απέναντι στον Ουκρανό Κράλια για το χάλκινο μετάλλιο.

Τέλος, ο Αβραάμ Μουστόπουλος αντιμετώπισε τον Βούλγαρο Βαλεντίν Ατανάσοφ-Γκεοργκίεφ. Ο Μουστόπουλος βρέθηκε να χάνει 2-0 και, στη συνέχεια, 7-4 και, με τον χρόνο να πιέζει, δεν μπόρεσε να ανατρέψει το σκορ και τελικά έχασε 7-5.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x