Γενικά

Στο Feeder του Όλομουτς η αρχή στα διεθνή τουρνουά πινγκ πονγκ της νέας σεζόν με Σγουρόπουλο, Παπαδημητρίου

Μετά την έναρξη της προετοιμασίας των προ-εθνικών ομάδων πινγκ πονγκ για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 έρχεται άμεσα κι η πρώτη συμμετοχή Ελλήνων πρωταθλητών σε διεθνή τουρνουά της νέας σεζόν.

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος κι η Μαλαματένια Παπαδημητρίου παρέστησαν τη Δευτέρα στην πρώτη συγκέντρωση στο ΣΕΦ και την Τρίτη αναχώρησαν για την Τσεχία και το World Table Tennis Feeder του Όλομουτς. Οι αγώνες, αρχίζουν την Τετάρτη ολοκληρώνονται την ερχόμενη Κυριακή και περιλαμβάνουν όλα τα ατομικά αγωνίσματα.

Ο αθλητής του Ολυμπιακού κι η αθλήτρια της ΑΕΚ έχουν βεβαίως στα χέρια τους ικανό αριθμό προπονήσεων από τις προηγούμενες ημέρες και, πριν ακόμα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι, θα τσεκάρουν την αγωνιστική τους κατάσταση μέσα από δυνατά ματς, ενώ θα κυνηγήσουν καλά πλασαρίσματα.

Στο κοουτσάρισμα θα έχουν τον Νίκο Σγουρόπουλο, παλιό διεθνή πινγκπονίστα και πατέρα του τετράκις πρωταθλητή Ευρώπης των νεαρών κατηγοριών.

Ο Σγουρόπουλος κι η Παπαδημητρίου θα πάρουν μέρος μόνο στο απλό και περιμένουν την κλήρωση στο ταμπλό. Δεν θα είναι στο πρώτο κομμάτι των αγώνων που θα έχει παιχνίδια στα αγωνίσματα του διπλού και μετά θ’ αρχίσουν την προσπάθειά τους ανάμεσα σε 59 άνδρες και 48 γυναίκες.

Το τουρνουά του Όλομουτς θα φιλοξενηθεί στο OMEGA Sport Center. Στο απλό ανδρών είναι πρώτο φαβορί ο Κινέζος Σιάνγκ Πενγκ και στο απλό γυναικών η Γιαπωνέζα Χονόκα Χασιμότο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x