Γενικά

Στο Feeder της Βουλγαρίας Τέρπου, Παπαδημητρίου και Τσεκούρα

Πολύ γρήγορα μετά τα δύο μετάλλια και τη γενικά πετυχημένη παρουσία στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του Σεράγεβο έρχεται νέα «εξόρμηση» για Ελληνίδες πρωταθλήτριες πινγκ πονγκ σε διοργάνωση του εξωτερικού.

Η Ελισάβετ Τέρπου, η Μαλαματένια Παπαδημητρίου κι η Δήμητρα-Θωμαΐς Τσεκούρα μετέχουν από την Πέμπτη στο World Table Tennis Feeder της Βουλγαρίας, το οποίο αρχίζει την Τετάρτη στο Παναγκιούριστε και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή. Το καθιερωμένο τουρνουά διεξάγεται στην εξαιρετική «Arena Asarel» και περιλαμβάνει όλα τα ατομικά αγωνίσματα.

Οι τρεις διεθνείς μας θα πάρουν μέρος μόνο στο απλό και, σίγουρα, θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από δύσκολα ματς, να τεστάρουν την αγωνιστική τους κατάσταση. Κυρίως η Τέρπου κι η Τσεκούρα, οι οποίες δίνουν τα πρώτα επίσημα παιχνίδια μέσα στη νέα περίοδο, ενώ η Παπαδημητρίου πριν από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα είχε αγωνιστεί στο Feeder της Τσεχίας.

Στο Feeder του Παναγκιούριστε (το δεύτερο με ελληνική συμμετοχή στη σεζόν 2024-2025 μετά από εκείνο στο Όλομουτς, όπου ο Γιάννης Σγουρόπουλος πλασαρίστηκε στις θέσεις 5-8 του απλού) είναι σίγουρα εφικτό να έρθει κάποια καλή πορεία για τις αθλήτριες της Εθνικής μας ομάδας γυναικών.

Τις αντιπάλους τους στο ταμπλό τις μαθαίνουν την Τετάρτη, ενώ οι συνολικές συμμετοχές είναι 43, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της WTT.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x