Γενικά

Στο Dream Euro Cup συμμετέχει ο Ολυμπιακός

Στο Dream Euro Cup συμμετέχει ο Ολυμπιακός το οποίο θα διοργανωθεί στην Ιταλία.

Στην Ιταλία βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού από χθες για να λάβει μέρος στο Dream Euro Cup το οποίο διεξάγει το υπουργείο αθλητισμού της χώρας.

Αναλυτικά το δελτιο Τύπου του Ολυμπιακού.

Σε μία ακόμα μεγάλη γιορτή του αθλητισμού είναι έτοιμος να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός. Τμήμα της ομάδας μας αναχωρεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου το πρωί για την Ρώμη της Ιταλίας, προκειμένου να αγωνιστεί στη διοργάνωση του Dream Euro Cup. Ο σύλλογός μας συνεχίζει να πρωτοπορεί και να συμμετάσχει στα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μέσω του Erasmus+, που είναι οι βασικοί διοργανωτές των αγώνων. Μαζί με την ιταλική κυβέρνηση και το Υπουργείο Αθλητισμού της Ιταλίας.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν από τις 23/9 έως και τις 28/9, με τον Ολυμπιακό να εκπροσωπεί την Ελλάδα. Εκτός της χώρας μας στη συγκεκριμένη διοργάνωση θα λάβουν μέρος ομάδες από συνολικά 12 χώρες.

Το συγκεκριμένο τουρνουά πραγματοποιείται, προκειμένου να ενωθούν τα άτομα με ψυχικές διαταραχές, αλλά και να ενταχθούν ακόμα περισσότερο στην κοινωνία της κάθε χώρας.

Η χώρα μας και κατά συνέπεια ο Ολυμπιακός συμμετέχει ενεργά στα ευρωπαϊκά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Erasmus+, με στόχο να προαχθούν η κοινωνική ένταξη και η ενδυνάμωση των ατόμων με ψυχικές διαταραχές, προσφέροντάς τους μέσα από τον αθλητισμό ευκαιρίες εκπαίδευσης, κατάρτισης και προσωπικής ανάπτυξης μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x