Γενικά

Σκοποβολή: Με δύο αθλητές στο δεύτερο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωφών στο Ανόβερο

Την Πέμπτη αναχωρεί η ελληνική αποστολή που θα πάρει μέρος στο δεύτερο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σκοποβολής Κωφών που θα διεξαχθεί στο Ανόβερο, 29/8-8/9.

Με δύο σκοπευτές θα πάρει μέρος η Ελλάδα δεύτερο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σκοποβολής Κωφών που θα διεξαχθεί στο Ανόβερο, 29/8-8/9 και μιλάμε για τον Στράτο Συβρή και την Όλγα Μπόκαρη, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας και την ΕΟΑΚ στο σημαντικό αυτό αθλητικό ραντεβού. Τόσο ο Συβρής, όσο κι η Μπόκαρη, θα συμμετάσχουν στα 10μ. αεροβόλο τουφέκι ανδρών (1/9) και 10μ. αεροβόλο πιστόλι γυναικών (31/8) αντίστοιχα.

Για τον Συβρή είναι η πρώτη του συμμετοχή σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά έχει πάρει μέρος σε σημαντικά αθλητικά ραντεβού, όπως στους 24ους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών στη Βραζιλία το 2022, αλλά και στο 14ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωφών το 2019 στη Ρωσία.

Η 38χρονη Μπόκαρη είναι κι αυτή έμπειρη σκοπεύτρια. Στο 15ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη για πρώτη φορά στο Πόινγκ της Βαυαρίας κατέλαβε την πέμπτη θέση στην Ευρώπη στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι γυναικών, συγκεντρώνοντας 167,2 βαθμούς, και την τέταρτη θέση στο μικτό 10μ. αεροβόλο πιστόλι γυναικών κι ανδρών.

Αρχηγός αποστολής είναι η Γ΄Αντιπρόεδρος της ΕΟΑΚ, Μάρθα Μπάμπη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x