Στίβος

Ταξιδεύουν στην Ευρώπη οι Έλληνες πρωταθλητές στίβου

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού μπορεί να ολοκληρώθηκαν την περασμένη Κυριακή, όμως η αγωνιστική δράση συνεχίζεται για αρκετούς Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες στίβου.

Το πρωί της Τρίτης ο Μίλτος Τεντόγλου κι ο Εμμανουήλ Καραλής προπονήθηκαν στο ΟΑΚΑ. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους στις 22 Αυγούστου θα βρεθεί στη Λωζάνη για να συμμετάσχει στο Diamond League παρέα με τον «χάλκινο» Ολυμπιονίκη του επί κοντώ.

Ο Καραλής μετά τη συμμετοχή του στο μίτινγκ της ελβετικής πόλης θα ταξιδέψει στην Πολωνία, όπου στις 25 Αυγούστου θα αγωνιστεί στο Diamond League της Σιλέσια, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει κι έναν ακόμη αγώνα στις 8 Σεπτεμβρίου στο Ζάγκρεμπ.

Ο Τεντόγλου στις 5 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί στη Ζυρίχη για να αγωνιστεί στο Diamond League της ελβετικής πόλης.

Συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις θα δώσουν κι οι Κατερίνα Στεφανίδη, Ελίνα Τζένγκο. Η 34χρονη πρωταθλήτρια του επί κοντώ κι η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2022 στον ακοντισμό θα αγωνιστούν σε δύο διαφορετικά μίτινγκ στίβου στη Γερμανία.

Η 21χρονη σταρ θα συμμετάσχει στο μίτινγκ ρίψεων της πόλης Τουμ. Η Στεφανίδη θα αγωνιστεί στο μίτινγκ επί κοντώ του Γιόγκριμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x