Στίβος

Πρωταγωνίστριες στο Filothei Gala Πεσιρίδου, Εμμανουηλίδου, Γκούσιν

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου ήταν μια από τις πρωταγωνίστριες του Gala στίβου της Φιλοθέης που διεξήχθη στο «Στέλιος Κυριακίδης» της περιοχής για 25η σερί χρονιά.

Κοντά στο ατομικό της ρεκόρ έφτασε στα 100 μέτρα εμπόδια η Ελισάβετ Πεσιρίδου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια των υψηλών εμποδίων τερμάτισε σε 12.93 και πλησίασε το 12.99 στο αγώνισμα στη διάρκεια του Filothei Gala Women που διεξήχθη στη Φιλοθέη για 25η χρονιά, δείχνοντας σε καλή κατάσταση.

Νικήτρια της κούρσας ήταν η Πολωνέζα Κλαούντια Βόγτουνικ με 12.67 και τρίτη η Κύπρια Ναταλία Χριστοφή με 13.10. Η Σοφία Ιωσηφίδου ήταν πέμπτη με 13.57.

Πολύ καλή παρουσία και για την Πολυνίκη Εμμανουηλίδου στα 100 μέτρα. Η νεαρή πρωταθλήτρια των σπριντ ήταν νικήτρια στην απόσταση με 11.29. Δεύτερη με 11.39 ήταν η Κύπρια Ολίβια Φωτοπούλου και τρίτη η Ελβετίδα Κουνί με 11.58.

Εντωπωσιακή εμφάνιση από την Τατιάνα Γκούσιν στο ύψος. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεπέρασε με τη δεύτερη το 1,94 κι ισοφάρισε το απόλυτο ατομικό της ρεκόρ, παίρνοντας τη δεύτερη θέση στον αγώνα. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου νωρίτερα ξεπέρασε με την πρώτη το 1,92 κι ισοφάρισε το ρεκόρ της στον ανοιχτό.



Νικήτρια ήταν η "ασημένια" πρωταθλήτρια Ευρώπης, η Σέρβα Αντζελίνα Τόπιτς, με άλμα στα 1,94. Τρίτη ήταν η Ουκρανίδα Τσουματσένγκο με 1,90.

Στο μήκος, νικήτρια αναδείχθηκε η Σέρβα Μιλίτσα Γκαρντάσεβιτς με 6,73. Καλύτερη Ελληνίδα ήταν η Ανδριάνα Γκόγκα με 6,44, που της έδωσε την τέταρτη θέση, έχοντας φέτος καλύτερη επίδοση 6,55.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x