Πόλο

Μεγάλο «διπλό» του Παναθηναϊκού κόντρα στη Χόνβεντ

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 12-11 στη Βουδαπέστη της Χόνβεντ για τη δεύτερη αγωνιστική του Euro Cup πόλο ανδρών, έχοντας σε καταπληκτική μέρα τους Παπασηφάκη και Παπανικολάου.

Όντας με την πλάτη στον τοίχο, έπειτα από την ήττα στην πρεμιέρα κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Παναθηναϊκός όφειλε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Χόνβεντ, για τη δεύτερη αγωνιστική του Euro Cup πόλο ανδρών. Και αυτό έκανε, καθώς κέρδισε 12-11 και παρέμεινε «ζωντανός» στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Ο αγώνας ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με το πρώτο ημίχρονο να λήγει ισόπαλο 6-6 (η πρώτη περίοδος τελείωσε 3-3). Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε ανάλογα, με καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να χτίσει σερί. Μπαίνοντας στο τελευταίο λεπτό, το ματς ήταν ισόπαλο 11-11, ωστόσο ο Βίκτορ Ράσοβιτς έδωσε τη νίκη στο «τριφύλλι».

Σε μια πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση, οι Παπανικολάου και Παπασηφάκης έκαναν τη διαφορά σκοράροντας 4 γκολ έκαστος και ο Παναθηναϊκός έφτασε σε μια μεγάλη νίκη. Επόμενος αγώνας για τον Παναθηναϊκό είναι την Πέμπτη 31/10 στο Σεράφειο κολυμβητήριο, εκεί όπου υποδέχεται τη Σάμπατς.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-3, 3-4, 2-2

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x