Πόλο

Ανακοίνωσαν Ρουσάκη τα Χανιά

Σπουδαία μεταγραφή για τα Χανιά, τα οποία ανακοίνωσαν την απόκτηση της Άννας Ρουσάκη για τη φετινή σεζόν.

Στα Χανιά θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν η Άννα Ρουσάκη. Η διεθνής με τη Γαλλία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο Νέων γυναικών, λόγω της διπλής υπηκοότητας που διαθέτει, ανακοινώθηκε από τον ΝΟΧ για τον επόμενο χρόνο, επιστρέφοντας στην Ελλάδα μετά από ένα χρόνο στην νταμπλούχο Γαλλίας, Λιλ, ενώ αγωνίστηκε και στον τελικό του Κυπέλλου το 2019-2020 με τη φανέλα του Νηρέα Χαλανδρίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με την Άννα Ρουσάκη, πρωταθλήτρια και κυπελλούχο Γαλλίας την περασμένη σεζόν με την ομάδα της Λιλ
Η Ρουσάκη, η οποία θα ενισχύσει τη γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ομίλου μας τη νέα περίοδο, επιστρέφει στην Ελλάδα, έχοντας καταφέρει την περασμένη περίοδο να κατακτήσει το νταμπλ στη Γαλλία, ενώ συμμετείχε και στο EURO CUP με τη Λιλ.

Η έμπειρη αθλήτρια ξεκίνησε την καριέρα της στην υδατοσφαίριση στον Νηρέα Χαλανδρίου, με τον οποίο κατέκτησε συνολικά έξι ηλικιακά πρωταθλήματα, ενώ, στη συνέχεια, ήταν μέλος της πρώτης ομάδας, συμμετέχοντας, μεταξύ άλλων, και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας τη σεζόν 2019-20.
Αυτή τη στιγμή συμμετέχει με την Εθνική Γαλλίας, λόγω της διπλής υπηκοότητάς της, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών που φιλοξενείται στο Ζάγκρεμπ.

Στις πρώτες της δηλώσεις για την έναρξη συνεργασίας της με τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων. η Ρουσάκη τονίζει τα εξής: «Επιστρέφω φέτος στην Ελλάδα για να ολοκληρώσω τις σπουδές μου και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα ανήκω στην μεγάλη οικογένεια του ΝΟ Χανίων, καθώς έλκω την καταγωγή μου από το νησί. Θα ενώσω όλες μου τις δυνάμεις με τα μέλη του ιστορικού αυτού συλλόγου, με σκοπό την επίτευξη όλων των στόχων του κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο και πιστεύω πως θα γιορτάσουμε μαζί πολλές επιτυχίες.

Ευχαριστώ τη διοίκηση του ΝΟ Χανίων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x