Πόλο

Ήττα στις λεπτομέρειες για Βουλιαγμένη

Έστω και στις λεπτομέρειες, η Βουλιαγμένη έχασε 13-14 από τη Ραντνίσκι στη Σερβία στον δεύτερο αγώνα της για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών κι έμεινε ουσιαστικά εκτός συνέχειας.

Εκτός συνέχειας του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών έμεινε η Βουλιαγμένη. Οι «μπέμπηδες» έχασαν 13-14 από την «οικοδέσποινα» Ραντνίσκι για τη δεύτερη αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του Κραγκούγεβατς κι έχασαν την πρωτιά με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, συνεχίζοντας πλέον στο Euro Cup.

Με δύο γκολ του Καλογερόπουλου κι από ένα των Χατζή και Τόττη, οι «μπέμπηδες» προηγήθηκαν 4-1, όμως στο τελευταίο δίλεπτο της πρώτης περιόδου οι Σέρβοι ισοφάρισαν σε 4-4.

Οι παίκτες του Ντράγκαν Βουγιασίνοβιτς προηγήθηκαν 5-4 με τον Χαλυβόπουλο, όμως οι Σέρβοι με σερί 6-0 έφτασαν στο 10-5. Ακολούθησε ένα εντυπωσιακό 4-0 για την ελληνική ομάδα, η οποία μείωσε σε 10-9 λίγο πριν την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου. Ωστόσο, η Ραντνίσκι με την εμπειρία της έφτασε στο «2 στα 2».

Την Κυριακή στις 19.00, η Βουλιαγμένη αντιμετωπίζει την ουγγρική Ζούγκλο.


Τα οκτάλεπτα: 4-4, 4-1, 3-4, 3-4

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντο Βουγιασίνοβιτς): Ανδρεάδης, Χαλυβόπουλος 2, Τόττης 1, Καλογερόπουλος 6, Αλμύρας, Ούμποβιτς, Χατζής 1, Γούντχεντ, Καστρινάκης 2, Πατσιλινάκος, Σπάχιτς 1, Γιαννάτος, Λεβαντής



Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ Β΄ ΟΜΙΛΟ (σε 2 αγώνες):
Ραντνίσκι 6

Ζούγκλο 3

Μλάντοστ 3

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x