Πόλο

Πρεμιέρα για άντρες και γυναίκες στο πόλο

Ανοίγει σήμερα η αυλαία στα πρωταθλήματα της Α1 πόλο ανδρών και γυναικών, που θα διεξαχθούν υπό ειδικές συνθήκες λόγω της πανδημίας.

Χωρίς θεατές στις εξέδρες και με τους περιορισμούς που ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο θα ξεκινήσουν σήμερα τα πρωταθλήματα στην Α1 πόλο ανδρών και γυναικών.

Η αυλαία στους άνδρες θα ανοίξει στον Βόλο, όπου ο τοπικός ΟΥΚ θα υποδεχτεί τον ΝΟ Χανίων στις 13:00, ωστόσο το ματς που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα είναι το αμέσως επόμενο, αφού η κληρωτίδα έβγαλε ντέρμπι με το «καλημέρα».

Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά στις 14:30, στο παραδοσιακό ντέρμπι της κατηγορίας.

Ο ενισχυμένος Απόλλων Σμύρνης θα ξεκινήσει την πορεία του στη Χίο, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, ενώ η «νεοφώτιστη» ΑΕΚ θα δώσει το πρώτο ιστορικό της παιχνίδι στη μεγάλη κατηγορία κόντρα στο Παλαιό Φάληρο στις 19:30.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της πρεμιέρας της Α1 πόλο ανδρών:
ΟΥΚ Βόλος-ΝΟ Χανίων (13:00)
Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη (14:30)
ΠΑΟΚ-Εθνικός Πειραιά (16:00)
Περιστέρι-Πανιώνιος (16:30)
ΝΟ Χίου-Απόλλων Σμύρνης (17:00)
ΑΝΟ Γλυφάδας-Υδραϊκός (17:00)
Παλαιό Φάληρο-ΑΕΚ (19:30)

Στις γυναίκες, την αυλαία θα ανοίξει η αναμέτρηση της -επίσης «νεοφώτιστης»- ΑΕΚ με τον Νηρέα Χαλανδρίου στις 15:00. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό στο Πειραιώτικο ντέρμπι, ενώ η Βουλιαγμένη θα υποδεχτεί τη ΝΕ Πατρών.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της πρεμιέρας της Α1 πόλο γυναικών:
ΑΕΚ-Νηρέας Χαλανδρίου (15:00)
ΝΟ Ρεθύμνου-ΑΝΟ Γλυφάδας (16:00)
Ολυμπιακός-Εθνικός (16:30)
Πανιώνιος-ΝΟ Λάρισας (17:00)
Βουλιαγμένη-ΝΕ Πατρών (18:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x