Πόλο

Η κλήρωση των πέντε ελληνικών ομάδων στο Euro Cup

Τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν στην τελευταία προκριματική φάση του φετινού Euro Cup πόλο ανδρών, έμαθαν Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης και Βουλιαγμένη.

Πραγματοποιήθηκε στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας η κλήρωση της προκριματικής φάσης των ομίλων του Euro Cup για το πόλο ανδρών, με 36 ομάδες να μοιράζονται σε 8 ομίλους και με τις δύο πρώτες καθενός να παίρνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στην κληρωτίδα μπήκαν πέντε ελληνικές ομάδες, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης και Βουλιαγμένη, με τους αγώνες να είναι προγραμματισμένοι για το τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου.

Ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στον 6ο όμιλο, που θα διοργανωθεί από τη γαλλική Πεΐ Ντε, έχοντας επίσης αντιπάλους του τις Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, Λούντβισμπουργκ και Άκερ Μπολόνια.

Ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στο Κραν της Σλοβενίας, αντιμετωπίζοντας τη γηπεδούχο Τρίγκλαβ, την Ορτίτζα Συρακουσών και την Ντούισμπουργκ, ο Πανιώνιος θα φιλοξενήσει τον 5ο όμιλο και θα κληθεί να διεκδικήσει την πρόκριση κόντρα σε Ζόλνοκι, Σπαντάου Βερολίνου και Τενερίφη.

Η Βουλιαγμένη θα αντιμετωπίσει τη γηπεδούχο Μπαρτσελόνα, τη Σολάρις Σίμπενικ και τη Τζένοβα, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης θα βρεθεί σε όμιλο πέντε ομάδων, μαζί με Μλάντοστ, Σαν Αντρέου, ΕΝΚΑ και Κατάρο Κότορ.

Αναλυτικά οι όμιλοι:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x