Πόλο

Έτοιμος για Σπαντάου ο ΠΑΟΚ

Για την πρώτη αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του Champions League πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στη Ρουμανία την Πέμπτη στις 20:30 τη Σπαντάου.

Ο ΠΑΟΚ αρχίζει την Πέμπτη στις 20:30 τις υποχρεώσεις του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών σε μια ιστορική συμμετοχή για τους «ασπρόμαυρους» και κόντρα σε μία ομάδα με μόνιμη παρουσία στους ομίλους της κορυφαίας τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, τη γερμανική Σπαντάου.

Η τελευταία πέρυσι τερμάτισε στην πρώτη θέση της Bundesliga στην κανονική περίοδο, ωστόσο στους τελικούς γνώρισε την ήττα από το Αννόβερο σε πέντε ματς. Παράλληλα, κατέκτησε την τρίτη θέση στο Euro Cup, χάνοντας στον «μικρό» τελικό από την ισπανική Σαμπαντέλ 2-9.

Για το παιχνίδι κόντρα στη Σπαντάου, ο Μαρίν Ντέλιτς δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Το παιχνίδι κόντρα στη Σπαντάου είναι το πρώτο για τη φετινή περίοδο. Η Σπαντάου είναι μία ομάδα η οποία αγωνίζεται σχεδόν κάθε χρόνο στο Champions League, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Τους σεβόμαστε, αλλά παράλληλα γνωρίζουμε ότι έχουμε την ευκαιρία μας για κάτι καλό.

Η Σπαντάου έχει αλλάξει πολλούς παίκτες σε σχέση με την περυσινή σεζόν, ωστόσο είναι μία ομάδα με ποιότητα. Για εμάς, είναι η πρώτη φορά την οποία παίζουμε σε επίπεδο Champions League και γνωρίζουμε την δυναμική των ομάδων. Έχουμε κάποιες μεταγραφές φέτος, οι οποίοι είναι καλοί παίκτες και θα μας βοηθήσουν αρκετά τη φετινή σεζόν. Με πάθος και καλή οργάνωση στην άμυνα, πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε ωραία πράγματα σε αυτούς τους αγώνες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x