Πόλο

«Λύγισε» στις λεπτομέρειες ο ΠΑΟΚ

Παρά το γεγονός ότι πάλεψε, δεν τα κατάφερε κόντρα στη Σπαντάου ο ΠΑΟΚ, αφού έχασε 10-12 από τη γερμανική ομάδα στην πρεμιέρα του στον έβδομο προκριματικό όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών.

Αρχή με ήττα για τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» έχασε 10-12 από τη γερμανική Σπαντάου στην πρεμιέρα του έβδομου προκριματικού ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών στην πρώτη του ιστορική αναμέτρηση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και θα περιμένει στα ματς με Μπρέσια, ΕΝΚΑ και Οραντέα να διεκδικήσει την πρόκριση.

Οι «ασπρόμαυρες» πάλεψαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κι έχασαν στις λεπτομέρειες.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, η Σπαντάου προηγήθηκε 2-0, όμως ο ΠΑΟΚ με σερί 3-0 έφτασε στο 3-2 με επιθετική πολυφωνία στην ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου.

Στην έναρξη του δεύτερου οκτάλεπτου, ο Μπιτσάκος έκανε το 2-4 για τον «δικέφαλο» στον παίκτη παραπάνω. Η Σπαντάου ισοφάρισε 4-4, ο Ντέλιτς έκανε το 4-5 και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 5-5.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι Ντέλιτς, Κόουπμαν έφεραν το 7-7, όμως η Σπαντάου έφτασε στο 9-7 στην ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου.

Το τέταρτο οκτάλεπτο ξεκίνησε με το 10-7 των Γερμανών. Ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 10-9 κι 11-10, όμως η Σπαντάου έφτασε στο 12-10.

Την Παρασκευή στις 20:30, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Μπρέσια.


Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-2, 4-2, 3-3

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Μπιτσάκος 1, Λασκαρίδης, Ν. Προσινικλής 1, Χρυσοσπάθης 1, Κεχαλάρης 1, Τσολακούδης, Μυρίλος, Ντέλιτς 4, Π. Προσινικλής, Κόουπμαν 1, Καρατζάς 1, Σιορδίλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x