Πόλο

Ανανέωσε με Λασκαρίδη, Καρατζά ο ΠΑΟΚ

Πολίστες του ΠΑΟΚ και τη φετινή σεζόν θα παραμείνουν οι Χρήστος Λασκαρίδης και Σπιθολέων Καρατζάς, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο Ερασιτέχνης «δικέφαλος».

Στην ομάδα πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ θα αγωνιστούν και τη φετινή σεζόν οι Χρήστος Λασκαρίδης και Σπιθολέων Καρατζάς. Ο Ερασιτέχνης «δικέφαλος» ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 18χρονο περιφερειακό και τον 31χρονο τερματοφύλακα αντίστοιχα για έναν ακόμα χρόνο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για Λασκαρίδη:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Χρήστο Λασκαρίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Έλληνας ταλαντούχος περιφερειακός, γεννημένος το 2006 και με ύψος 184cm, συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά στην ανδρική ομάδα, συνεχίζοντας παράλληλα το... ταξίδι του από τα ηλικιακά τμήματα μέχρι και την πρώτη ομάδα.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Χρήστος Λασκαρίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον ΠΑΟΚ. Ξεκινάει μια διαφορετική σεζόν σε σχέση με την περυσινή, καθώς υπάρχει μπροστά μας μια νέα πρόκληση, αυτή των προκριματικών του Champions League. Μια διοργάνωση πρωτόγνωρη για μένα και τους περισσότερους συμπαίκτες μου.

Γνωρίζοντας πόσο απαιτητική είναι, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε και, στη συνέχεια, αν δεν τα καταφέρουμε, θα "πέσουμε" στο Euro Cup, μια εξίσου δυνατή διοργάνωση με ομάδες υψηλού επιπέδου. Επιπλέον, προβλέπεται ένα ελληνικό πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό, καθώς έχουν γίνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με τα περυσινά ρόστερ.

Εμείς, από την πλευρά μας, με οδηγό τη χρονιά που πέρασε, θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια εξίσου καλή πορεία, φτάνοντας όσο πιο ψηλά γίνεται στην τελική βαθμολογία. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Εύχομαι μια χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς, εκπληρώνοντας τους στόχους που έχουμε θέσει».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για Καρατζά:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Σπιθολέων Καρατζά, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο ταλαντούχος φουνταριστός, γεννημένος το 2006, ο οποίος είναι... προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ συνεχίζει για ακόμα μία σεζόν στην ανδρική ομάδα.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Σπιθολέων Καρατζάς δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Δεύτερη χρονιά που θα αγωνιστώ με το σκουφάκι του ΠΑΟΚ στην ανδρική ομάδα. Είμαι αρκετά ανυπόμονος, θα έλεγα, για τη φετινή χρονιά, διότι έχουμε την πρόκληση του Champions League, κάτι πρωτόγνωρο για την ομάδα και για εμένα προσωπικά. Θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, χωρίς άγχος, διότι, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, η ευρωπαϊκή μας πορεία δεν θα τελειώσει εδώ, εφόσον, εάν αποκλειστούμε, θα έχουμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε στο Euro Cup.

Όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα, πιστεύω πως θα πρέπει να αποδείξουμε ότι η περυσινή χρονιά δεν ήταν κάτι τυχαίο και να πετύχουμε τον στόχο μας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι να βγαίνουμε στην Ευρώπη. Τέλος, εύχομαι σε όλους μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με υγεία. Καλή αρχή!».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x