Πόλο

Ανανέωσε με Ντάσιου ο ΠΑΟΚ

Στην ομάδα πόλο γυναικών του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν η Μαρία Ντάσιου, όπως ανακοίνωσε ο «δικέφαλος».

Πολίστρια του ΠΑΟΚ παραμένει η Μαρία Ντάσιου. Ο Ερασιτέχνης «δικέφαλος» ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την 27χρονη περιφερειακό για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Ντάσιου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η Ελληνίδα περιφερειακός, γεννημένη το 1997, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά με το ασπρόμαυρο σκουφάκι, "εξαργυρώνοντας" τις πολύ καλές εμφανίσεις τις οποίες πραγματοποίησε την περυσινή σεζόν.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Μαρία Ντάσιου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι για άλλη μια χρονιά μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του συλλόγου και την προπονήτρια για την εμπιστοσύνη την οποία μου δείχνουν.

Πέρυσι ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά μ' ένα μεγάλο αγωνιστικό κενό λόγω προολυμπιακής χρονιάς, όπου καταφέραμε να μείνουμε στον στόχο και να τερματίσουμε εντός της οκτάδας. Φέτος, θέτουμε ακόμα υψηλότερους στόχους, τους οποίους θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε μέσα στη χρονιά σύμφωνα με τις οδηγίες της προπονήτριας μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x