Πόλο

Ανακοίνωσε Αρχοντάκη ο ΠΑΟΚ

Στην ομάδα πόλο γυναικών του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν η Εμμανουέλα Αρχοντάκη, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Ερασιτέχνης.

Πολίστρια του ΠΑΟΚ έγινε την Τετάρτη η Εμμανουέλα Αρχοντάκη. Ο Ερασιτέχνης «δικέφαλος» ανακοίνωσε την απόκτηση της 23χρονης τερματοφύλακα για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχυθεί κάτω από τα δοκάρια.

Η Αρχοντάκη αγωνίστηκε στον Αλιμο την περυσινή σεζόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Εμμανουέλα Αρχοντάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένη στις 23/10/2001, η Εμμανουέλα Αρχοντάκη αγωνίζεται ως τερματοφύλακας κι έχει ύψος 170cm.

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο πόλο από τον ΑΝΟ Γλυφάδας, μένοντας στην ομάδα της Αττικής έως το 2021.

Επόμενος σταθμός της καριέρας της ήταν η ΑΕΚ, ενώ τη σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε με το σκουφάκι του ΝΟ Λάρισας, διευρύνοντας τις "παραστάσεις" της από την Α1 κατηγορία.

Την περασμένη σεζόν (2023-24) αγωνίστηκε στον Άλιμο, με τον οποίο απέκτησε "παραστάσεις" κι από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Διεθνής με όλες τις μικρές ηλικιακές κατηγορίες των Εθνικών ομάδων, από την Εθνική Κορασίδων έως την Εθνική Νέων γυναικών.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Εμμανουέλα Αρχοντάκη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Εύχομαι τη νέα σεζόν να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας και να έχουμε μία καλή χρονιά δίχως τραυματισμούς!».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Εμμανουέλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x