Πόλο

Ασταμάτητος Παναθηναϊκός, μία νίκη μακριά από τους ομίλους του LEN Euro Cup!

Με τρομερή άμυνα, ο Παναθηναϊκός έκανε το 2Χ2 στα προκριματικά του LEN Euro Cup καθώς επιβλήθηκε 11-4 της Ντε Ακερ Μπολόνια, και χρειάζεται πλέον μία νίκη για να «σφραγίσει» τους ομίλους.

Μία... ανάσα από την πρόκριση στους ομίλους του LEN Euro Cup βρίσκεται ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν 11-4 της ιταλικής Ντε Άκερ Μπολόνια, για την 3η αγωνιστική του 6ου προκριματικού ομίλου, που διεξάγεται στο Εζ-Αν-Προβάνς της Γαλλίας.

Με αυτόν τον τρόπο, το συγκρότημα του Δημήτρη Μάζη έκανε το 2Χ2 και χρειάζεται πλέον μία νίκη στα δύο εναπομείναντα ματς για να εξασφαλίσει οριστικά το «εισιτήριο» στη διοργάνωση. Μάλιστα, θα έχει την ευκαιρία να το καταφέρει από σήμερα το απόγευμα (28/09, 19:00), με επικράτηση απέναντι στην οικοδέσποινα Πεΐ Ντ'ε, καθώς οι «πράσινοι» έχουν διπλή αγωνιστική ημέρα.

Το μεγάλο ατού του Παναθηναϊκού ήταν και πάλι η άμυνα, με πρωταγωνιστή τον Ντιμίτριε Ριστίσεβιτς κάτω από τα δοκάρια. Η ιταλική ομάδα χρειάστηκε σχεδόν 15 λεπτά για να πετύχει το πρώτο της γκολ και στο μεταξύ το «τριφύλλι» είχε ξεφύγει με 6-0, με αποτέλεσμα να μην απειληθεί καθόλου στη διάρκεια του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την τυπικά γηπεδούχο Ντε Ακερ): 0-3, 1-4, 2-3, 1-1

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Ριστίσεβιτς, Πορτοκάλης, Νικολαϊδης, Παπανικολάου 3, Γεωργαράς, Αλβέρτης 2, Κουρούβανης, Σγουρίδης 3, Χατζηγούλας, Παπασηφάκης 2, Αγκόρτσας 1, Ράσοβιτς, Ασβέστης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x