Πόλο

Ολοκληρώθηκε με φιλική ήττα η κοινή προετοιμασία του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελονέτα

Την κοινή προετοιμασία της με την Μπαρτσελονέτα στον Πειραιά ολοκλήρωσε την Τετάρτη με φιλική ήττα από την ισπανική ομάδα η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού.

Σε μία φιλική «τιτανομαχία» στο Παπαστράτειο, ο Ολυμπιακός έχασε από την Μπαρτσελονέτα 14-15 στα πέναλτι (κ.α. 12-12) στην τελευταία μέρα της κοινής προετοιμασίας των δύο σωματείων στον Πειραιά και σε ένα ματς με σκληρές άμυνες, ωραίες επιθέσεις, εναλλαγές στο σκορ και πολλές δοκιμές από τον Χέρβο Κόλιανιν.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 1-0 κι 6-5 με τον Γενηδουνιά, για να ισοφαρίσει 6-6 η Μπαρτσελονέτα στη λήξη του ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Δήμου έκανε το 8-7 κι ο Νικολαΐδης το 9-8 στη λήξη της τρίτης περιόδου. Στην τέταρτη περίοδο, η Μπαρτσελονέτα προηγήθηκε 10-9, ο Ζάλανκι ισοφάρισε 10-10 κι ο Γενηδουνιάς έκανε το 12-12 στα 24΄' πριν τη λήξη.

Στη «ρωσική ρουλέτα», οι Τζωρτζάτος και Ζερδεβάς απέκρουσαν από ένα πέναλτι, ενώ ο Αγκίρε τρία, με την ισπανική ομάδα να επικρατεί 14-15.


Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-3, 3-2, 3-4 (2-3 πεν.)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λόντσαρ, Γκίλλας, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 3, Γούβης 1, Ζαλάνκι 2, Μπούσλιε 1, Κάκαρης, Δήμου 1, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου, Τζωρτζάτος, Πούρος, Λυκούδης

Μπαρτσελονέτα (Ελβις Φάτοβιτς): Αγκίρε, Φαμέρα, Γρανάδος 3, Μουνιαρίθ 2, Σαναούχα 4, Βινιάρι 1, Βαλς, Μπούριαν, Τ. Περόνε, Φ. Περόνε 1, Μπιέλ 1, Μπούστος, Πόρτερ, Λέμα, Γκόμιλα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x