Πόλο

Ανανέωσε για 14η χρονιά με Βάσω και Μαργαρίτα Πλευρίτου ο Ολυμπιακός

Θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν στην ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού οι Βάσω και Μαργαρίτα Πλευρίτου, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή ο Ερασιτέχνης.

Μια ζωή στον Ολυμπιακό οι Βάσω και Μαργαρίτα Πλευρίτου. Ο «ερυθρόλευκος» Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τις δύο διεθνείς πολίστριες για ακόμα έναν χρόνο, τον 14ο για αμφότερες τις αδερφές, ώστε το τμήμα να διεκδικήσει ξανά όλους τους εγχώριους τίτλους και να πρωταγωνιστήσει και στην Ευρώπη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για τη Μαργαρίτα Πλευρίτου:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Μαργαρίτα Πλευρίτου. Η αρχηγός υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει για 14η διαδοχική σεζόν στο ρόστερ της ομάδας πόλογΓυναικών του συλλόγου.

Η δήλωση της Μαργαρίτας Πλευρίτου: «Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για την ανανέωση του συμβολαίου μου με τον Ολυμπιακό για έναν ακόμη χρόνο. Αυτή η ανανέωση σηματοδοτεί τη 14η συνεχόμενη χρονιά μου με την ομάδα. Η χαρά, ο ενθουσιασμός και η θέληση να συνεχίζω να αγωνίζομαι με τα χρώματα του Ολυμπιακού παραμένει ίδια όλα αυτά τα χρόνια. Ανυπομονώ για τις προκλήσεις που μας περιμένουν τη νέα σεζόν».




Αναλυτικά, η ανακοίνωση για τη Βάσω Πλευρίτου:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βάσω Πλευρίτου. Η διεθνής περιφερειακή υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει για 14η διαδοχική σεζόν στο ρόστερ της ομάδας πόλο γυναικών του συλλόγου.

Η δήλωση της Βάσως Πλευρίτου: «Με ιδιαίτερη χαρά ανανέωσα το συμβόλαιό μου για την πλέον 14η διαδοχική χρόνια. Ο στόχος για τον Ολυμπιακό είναι ξεκάθαρος και παραμένει ίδιος όλα αυτά τα χρόνια, η κορυφή. Με μεγάλη προσπάθεια, πάθος και αφοσίωση είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την επίτευξη των στόχων μας ως ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x