Πόλο

Στον Ολυμπιακό το θρίλερ με Άλιμο, πρεμιέρα-όνειρο για Βουλιαγμένη!

Μεγάλο ντέρμπι στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League Γυναικών, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί 12-11 του Αλίμου. Θρίαμβος της Βουλιαγμένης επί της Τεράσα!

Με μεγάλη πρωταγωνίστρια τη Στεφανία Σάντα, που πέτυχε πέντε γκολ, ο -τυπικά φιλοξενούμενος- Ολυμπιακός νίκησε μετά από ένα ματς-θρίλερ 12-11 τον Άλιμο, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League Γυναικών!

Παρότι οι «ερυθρόλευκες» προηγήθηκαν 12-9 στα 2:39 από τη λήξη, ο Άλιμος μείωσε 12-10 με φανταστική λόμπα της Κοντογιάννη και 12-11 στο 1:21 με την Κοντογιάννη. Στη συνέχεια, όμως, καμία από τις δυο ομάδες δεν βρήκε δίχτυα και η νίκη πήγε στον Ολυμπιακό!

Την επόμενη αγωνιστική (9/11), ο πρωταθλητής Ελλάδας υποδέχεται την Ντονκ και ο Άλιμος παίζει στην Ιταλία με τη Ρόμα. Οι δύο ελληνικές ομάδες, να σημειωθεί, βρίσκονται στον 3ο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 5-4, 1-2, 3-4.

Πρεμιέρα με «διπλό» στην Ισπανία για τον ΝΟ Βουλιαγμένης, που επικράτησε 16-11 της Τεράσα! Η Ελένη Ξενάκη και η Ελευθερία Φουντωτού σημείωσαν από τέσσερα τέρματα και η Βουλιαγμένη ξεκίνησε με μια τεράστια νίκη την προσπάθειά της στον 1ο όμιλο. Στις 9/11, για τη 2η αγωνιστική, θα υποδεχτεί την Ντουναουϊβάρος.

Τα οκτάλεπτα: 5-6, 1-2, 4-5, 1-3.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x