Πόλο

Πάει Μάλτα κι επιστρέφει στον Ολυμπιακό η Νίγκρο

Στη Σεντ Τζούλιανς θα αγωνιστεί στην καλοκαιρινή περίοδο η Ντιβίνα Νίγκρο και θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό για τη νέα σεζόν.

Στη Σεντ Τζούλιανς της Μάλτας θα αγωνιστεί την καλοκαιρινή σεζόν η Ντιβίνα Νίγκρο. Η 26χρονη Ιταλοελληνίδα τερματοφύλακας του Ολυμπιακού αποκτήθηκε για να βοηθήσει την ομάδα της νησιωτικής χώρας με την εμπειρία της και, στη συνέχεια, θα επιστρέψει στις «ερυθρόλευκες».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η γυναικεία ομάδα του San Giljan ASC είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει την υπογραφή της 26χρονης Ιταλίδας/Ελληνίδας σταρ, Ντιβίνα Νίγκρο, για την καλοκαιρινή σεζόν 2024!

Με δέκα βραβεία καλύτερης τερματοφύλακας στις ιταλικές διοργανώσεις νεανίδων (2013-2017), τρία παγκόσμια πρωταθλήματα κι ισάριθμα ευρωπαϊκά με την εθνική Ιταλίας, η Ντιβίνα φέρνει πλούσια εμπειρία και ταλέντο. Έχει, επίσης, πετύχει δύο προκρίσεις στο Champions League κι έχει κατακτήσει πέντε ιταλικά τρόπαια υδατοσφαίρισης με την Κοσένζα.

Πιο πρόσφατα, είχε μια επιτυχημένη σεζόν με τον Ολυμπιακό – κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον τελικό του Champion’s league 2024. Η εντυπωσιακή καριέρα της περιλαμβάνει θητείες σε κορυφαίες ομάδες της Αθήνας, της Λιλ, της Βερόνα, του Μιλάνου, της Πεσκάρα και της Κοσένζα.

Καλωσορίστε μαζί μας την Ντιβίνα και ετοιμαστείτε για μια εξαιρετική σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x