Πόλο

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε το Champions League μετά και τη βαριά ήττα από την Μπρέσια

Ο ΠΑΟΚ υπέστη βαριά ήττα με σκορ 15-4 από την Μπρέσια στη Ρουμανία για την 2η αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του LEN Champions League, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στο EuroCup.

Βαριά ήττα από την σαφώς ανώτερη Μπρέσια υπέστη το βράδυ της Παρασκευής (13/09) ο ΠΑΟΚ στη Ρουμανία, χάνοντας με σκορ 15-4 από την ιταλική ομάδα, στον δεύτερο αγώνα του για τον τρίτο προκριματικό όμιλο του Champions League.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό της Μπρέσια σε κανένα σημείο του αγώνα, «πληρώνοντας» ουσιαστικά τόσο την αμυντική τους λειτουργία, όσο και την επιθετική τους συγκομιδή.

Σε συνδυασμό με την ήττα από την Σπαντάου στην πρεμιέρα του ομίλου, ο «δικέφαλος του βορρά» έχασε οριστικά το «τρένο» της πρώτης θέσης του γκρουπ, με αποτέλεσμα να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στο EuroCup.

Αύριο, Σάββατο (14/09), ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ΕΝΚΑ (9:30) και την Οραντέα (18:30), ολοκληρώνοντας έτσι την παρουσία της στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.



Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-0, 4-2, 4-1.

Mπρέσια (Μπόβο): Ντελ Μπάσο 1, Γκουεράτο 2, Μπαλτσαρίνι 2, Τζανάτσα 2, Τζίρι 1, Αλεζιάνι 1, Φερέρο 3, Ίρβινγκ 2, Τζίτο 1.

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Μπιτσάκος, Λασκαρίδης, Προσινικλής Ν., Χρυσοσπάθης 1, Κεχαλάρης, Τσολακούδης, Μυρίλος 1, Ντέλιτς 2, Προσινικλής Π., Κόουπμαν, Καρατζάς, Σιορδίλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x