Πόλο

Η αποστολή της Εθνικής πόλο ανδρών για Σαρδηνία

Η Εθνική πόλο ανδρών ταξιδεύει την Κυριακή για τη Σαρδηνία, ώστε να συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά που διεξάγεται στο ιταλικό νησί με τη συμμετοχή της «οικοδέσποινας», της Κροατίας και της Ισπανίας.

Στο «Waterpolo Sardinia Cup», 4-6 Ιουλίου, θα συμμετάσχει η Εθνική πόλο ανδρών ενόψει της καλύτερης προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η αποστολή θα μεταβεί αρχικά στην Όλμπια κι από εκεί οδικώς στο Αλγκέρο, όπου θα πραγματοποιήσει πρώτα κοινή προετοιμασία με την Ιταλία κι έπειτα θα συμμετάσχει στο τουρνουά.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος, επέλεξε 16 πολίστες. Είναι οι: Μάνος Ζερδεβάς, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κώστας Γκιουβέτσης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Γιάννης Αλαφραγκής, Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης, Νικόλας Παπανικολάου, Γιώργος Δερβίσης, Ντίνος Γεννηδουνιάς, Νίκος Γκίλλας, Γιάννης Φουντούλης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Στάθης Καλογερόπουλος, Αλέξανδρος Παπαναστασίου.

Τους συνοδεύουν, ο συνεργάτης του κ. Βλάχου, Τάσος Σχίζας, ο προπονητής φυσικής κατάστασης, Μανώλης Βασιλειάδης, ο προπονητής τερματοφυλάκων, Φίλιππος Καραμπέτσος, ο προπονητής κολύμβησης, Γιώργος Μπλάνας, ο φυσιοθεραπευτής Ανδρέας Τζανής κι ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Μαργιούκλας ως αρχηγός αποστολής. Μαζί τους θα βρίσκεται κι ο διεθνής διαιτητής, Νίκος Μπουδραμής.


Το πρόγραμμα του τουρνουά (ώρες Ελλάδας):
Πέμπτη 4/7: 19:45 Κροατία - Ισπανία, 21:45 Ιταλία - Ελλάδα
Παρασκευή 5/7: 19:45 Ελλάδα - Κροατία, 21:45 Ισπανία - Ιταλία
Σάββατο 6/7: 19:45 Ελλάδα - Ισπανία, 21:45 Κροατία - Ιταλία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x